Én 14 hetes kismama vagyok, ma kaptam meg a DOWN szűrés eredményt, ami pozítiv lett.1:170 Volt már valakinek ilyen értéke? Voltatok magzatvíz vételen?
Szia! Igaz én csak a korom miatt kértem, de nem, nem kell fizetni érte.
Azért ez nem annyira rossz, ismerek olyat, akinek 1:55-höz lett, és egészséges babája született.
Ne aggódj, biztosan küldenek majd genetikai tanácsadásra, ott úgy is elmondanak mindent.
29hkm
Szia!
Nekem 1:148 lett az eredmény.Genetikai tanácsadóban voltam.Felajánlották a magzatvíz vizsgálatot.A férjemmel úgy döntöttünk nem akarjuk.
Egészséges kisfiunk született.Már 4 éves.
Nekem az első teszt negatív lett.
Szia!
Nekem is pozitív lett a down szűrés eredménye 1:20-hoz. Voltam magzatvíz vételen, de nem kellett fizetni érte.
nekem 1:155hoz lett, de már nem küldtek magzatvizvételre, a fogadott dokim azt ondta jo, rendben van minden. a genetikai uh ra a korházba 3x hivtak vissza a biztonság kedvéért, de az rendelleneset nem mutatott, így biztos minden rendben van. én 25 éves vagyok, meg a vérvétel amugy is nagyon sokat csal.
de hogyhogy 14 hetes vagy? 16 hetesen veszik le a vért a vizsgálathoz...
jah amugy a magzatvizvétel nem fizetős, a tb támogatja.
viszont van olyan down szűrés, ami fizetős, magán úton, az vagy 50e ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!