Timike26 kérdése:
20 hetes kismama vagyok. Ez mi?
Figyelt kérdés
nem vagyok màr kezdo,de ezt nem èrtem.5 percenkènt megyek pisilni,ràadàsul fèl percre rà magàtol becsurog egy kicsi valami....szerintem pisi mert a betèt tiszta,vagyis nem sàrga,nem vères.de ez màr gàz!!hulye vagyok vagy lehet hogy a mamgzatviz?vagy csak felfàztam?ez napok ota igy megy,nèha fàj a hasam,de az màr elotte is volt,mert lenn van a placenta.a kicsi mozog,màs tunet nincs.2012. febr. 6. 21:47
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Szia. Nálam ugyanez a helyzet. Én is 5percenként pisilek, és a tisztasági betétem meg utána olyan mintha vizes lenne. Egy jó párszor meg is ijedtem ez miatt. De voltam azóta 4D-n, és a doki megnyugtatott, hogy a magzatvíz mennyisége normális, tehát nem attól van, mert az az igazság, hogy én is arra gondoltam, hogy az szivárog. A védőnőmnek is megemlítettem, ő azt mondta, hogy vegyek olyan betétet ami megmutatja, hogy az szivárog-e, de nálunk egyik patikába sem lehet olyat kapni. 27hkm
3/4 anonim válasza:
Ez bizony a terhességi inkontinencia... :( Nekem is kijött most a hetekben... :( Én is sűrűn pisilek és múltkor szaladtam (volna) a busz után, de éreztem, hogy nem fog menni, mert különben bepisilek... Szörnyű! Általában szülés után elmúlik, de nem árt elkezdeni intim tornázni. Mert lehet, hogy szülés után is szükség lesz rá. Én is el kezdtem, remélem segíteni fog!
22 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
megnyugtato hogy van aki èrti mi ez.koszonom a vàlaszokat
2012. febr. 7. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!