34 hetes kismama vagyok. Torokfájással küszködök és kezdek lázas lenni. Panadolt vagy Aspirint vegyek be láz ellen?
Aspirint szigorúan tilos, hat év alatti gyerek sem kaphatja, nemhogy pocaklakó, vérhígító hatása van.
A Panadolról semmit nem tudok, nekem Algopyrint mondott a doki, hogy azt szabad, ha muszáj.
Öblögess teafaolajos vízzel, nekem csodát tett.
1 dl langyos víz, 3-4 csepp teafaolaj, fél óráig ne egyél ne igyál. Persze ne nyeld le, és bocsi hogy így írom, de köpködj addig is. Érezni fogod a nyáltermelést.
Vírus és baktériumölő, lehet, hogy lázcsillapító sem kell majd.
Nem tudom, hol laksz, de Auchan-ban szokott lenni, meg DM-ben. Küldj el gyorsan valakit, megéri!
Homeopatia!!
a Homeogene 9 nekem egy nap alatt elmulasztott minent. Én napi 500mgr c vitamint szedek már jó ideje, meg multivitaminos pezsgőtabikat, és így nem is nagyon lettem beteg, csak egyetlen egyszer egy napra!!
Tantum verde még jó, és szedhető is.
Vagy aloe vera first pray-t a torokba az is nagyon hatásos gyulladáscsökkentő és a teafaolajos öblögetés.
Én nem vagyok gyógyszerpárti - de döntsd el te, melyik a hatásos nálad!
:)
Jobbulást!
Elsősorban Panadol.Algopyrin is mehet, ha Panadol nincs otthon.Nekem a múltkor az Oscilloccocinum segített, torokra pedig a Homeogene 9.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!