Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok, ma...

20 hetes kismama vagyok, ma némi takonykórral, és torokfájással ébredtem. Láz nincs-még. Javaslatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
patika, homeopátiás gyógyszerek, sinupret drazsé, sterimar orrsray, ungnasal krém, mézes hársfatea, citrom, gyümölcs, sok folyadék, ágynyugalom, meleg.
2009. okt. 21. 08:05
 2/10 anonim ***** válasza:
A "takonykor" ellen csinàlj egy fazék forro kamillateàt, feléhajolsz törölközövel letakarod a fejed és nagyokat lélegzel, az jol kitakaritja az orrod. Torokfàjàs ellen szerintem nincs jobb a forro mézes tejnél.
2009. okt. 21. 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Mézes tea és napi két C vitamin! Nekem ez vált be, két nap múlva semmi bajom nem volt.

28 ht km

2009. okt. 21. 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Hagymatea ivása, hagyma evése. Kamillás vagy kakukkfüves inhalálás. Ha láztalan vagy, infralámpa. Méz. Hársfatea, de más is megteszi. Sok C-vitamin. Fokhagyma összetörve kanálba, mézzel. Takonykór ellen hatásos a torma! úgy kitisztít, hogy csak! :)

Ha nem javulsz: homeopátiás szerek.

Gyógyszert inkább ne.

2009. okt. 21. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
2009. okt. 21. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
mézes tea és napi egy egész citrom mézzel. 2 nap alatt elmúlt
2009. okt. 21. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap nagyon fájt a torkom,és hőemelkedésem is volt. Egy fél citromot csavarj ki,tegyél bele 1 evőkanál mézet,keverd össze,és azt idd meg.Én is azt csináltam 3x,és mára épp hogy érzem a torokfájást,és a hőemelkedésem is elmúlt szerencsére.

Jobbulást!

2009. okt. 21. 10:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors,és hatékony válaszokat!boldog babavárást mindenkinek!
2009. okt. 21. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nétha ellen a kakkukfű és a bodza tea a legjobb,de a kakukkfűnek nagyon rossz íze van, de hatásos és mézzel tudod ízesíteni.
2009. okt. 28. 07:20
 10/10 anonim válasza:
Napközben többször is kezet és arcot kell mosni,lehetőleg antibakteriális folyékony szappannal.(pl. a Rossmanból vehető.)Papírzsebkendőt kell használni,és minden fújás után újjat elővenni,a régit kukába dobni
2009. okt. 28. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!