Nyákdugó lehet? 32hetes kismama vagyok! 2napja észrevettem ilyen nyálkás-kocsonyás átlátszó-fehéres folyást. Tegnap elég szép nagy darabokban távozott.
ne aggódj, mikor nekem elkezdett távozni azt mondták van még 48 órám,max 1 hetem.ahhoz képest még eltelt jó néhány hét mire megszültem:)
azért pihengess sokat:)
Hát ha az tényleg a nyákdugó, akkor olyat még nem hallottam, hogy valaki nyákdugó nélkül 2 hétnél tovább húzta.
A neten volt egy videó a nyákdugóról, azt hisze a youtube-on. Próbáld megkeresni.
Lehet, megnézetném magam egy dokival.
Orvos most!
Szülésznő vagyok.
Azonnal szükséges egy vizsgálat,fenyegető koraszülés jelei muttakoznak nálad,ne várj semennyit ,azonnal menj!
Látatlanba itt persze megnyugtathatnak és lehet,hogy tényleg nincsen baj,de ha a legkissebb gyanú is van,inkább 100 X lássanak feleslegesen,mondjanak el mindenféle kényes,parás nőszemélynek...
huh, hát ezt innen mi nehezen tudjuk megmondani.
Az utolsó menstruációtól számolva mikorra jön ki a 40.hét?Mert ahhoz képest plusz-minusz 2 hét.Szóval a plusz 2 hét is normális, de az sem baj, ha ehhez képest a 37.héten születik a baba.Az adatok sokszor nem megbízhatóak főleg ami a súlyt illeti.A csontok mérete(tehát a baba magassága)meg nagyban függ a genetikától.Szóval ha alacsonyak vagytok, akkor nem biztos, hogy olyan nagy babátok lesz, de akkor sem biztos,ha magasak vagytok:)))
Ha a 40.hét most hó végén van, akkor nem hinném, hogy januárig kihúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!