Szerintetek minden kismama pocakja szép?
Itt most nem a mögöttes tartalomra gondolok, hanem valójában a külsőre.
Sokan felteszik a pocakos képeiket, és ...
Ti hogy látjátok?
Mondjuk rolam nem lehet hátulrol megmondani,hogy terhes vagyok,de ha megfordulok....huh! :)
Igy nem nagyon zavar a dolog,soha nem voltam az az ,,egybelu,, vékony tipus,mindig is arányosan voltam elosztva,de amikor levetkozok otthon a szobámban,szoktam magam nézegetni a tukorben.Eléggé elriaszto látvány a sok lila csíkom,a combomon,derekamon,hasamon...De az tuti,hogy mondjuk a Facebookra nem raknék fel magamrol olyan képeket,amin 1szál semmiben pozolok a pocimmal.Udv.:Bia :)
Egyértelműen nem. Szerintem is az a pocak szép ami vékony mami hasa (azaz csak a baba) és alul kerekedik nem felül mintha csak meghízott volna. És hegyes előre :))
Hozzátenném enyém se ilyen...
3.babát várom, mindháromnál inkább dagadtnak tűnik az első felében a terhességnek (pedig amúgy normál súlyú vagyok, csak én valahogy így pocisodok), és széltében is terjed, stb. szóval én fel nem tenném ide csupaszon, max ruhában:)
Köszönöm a válaszokat.
Legtöbbször szerintem is szépek, de azért előfordul 1-2, amit nem értek. Olyan képet én nem tennék fel, ezért írtam a kérdést, hogy mások is így gondolják-e. Pl. ruhában is lehet látni mekkora, és akkor sokminden nem látszik, aminek nem kellene.
Nekem meg pont a csúcsos hasak nem tetszenek. Olyan, mintha oldalról présbe rakták volna :) Láttam egy két extrém vékony lányt ilyen hassal...háááát.
Nekem gyönyörű hatalmas görögdinnye hasam volt. Mégsem voltam szétfolyt, és hátulról is csak a mozgásomból látszódott, hogy várandós voltam. Amúgy csak 6 kg-ot szedtem fel, tehát nem a hízástól volt nagy hasam, hanem a babám volt nagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!