Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyákdugó lehet? 32hetes...

Nyákdugó lehet? 32hetes kismama vagyok! 2napja észrevettem ilyen nyálkás-kocsonyás átlátszó-fehéres folyást. Tegnap elég szép nagy darabokban távozott.

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem...Néha ilyen alhasi fájás szerűeket érzek...derekamba hátra nyilalást érzek... szerdán kellene mennem orvoshoz...Ha az a nyákdugó akkor mennyi időm lehet még a szülésig???
2011. nov. 12. 15:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Fejlődik rendesen.... csak nekem a mensim elég bajos... nem jön meg magától csak évente 1-2szer...a többbit gyogyszerrel kell rásegiteni... nézet már meg több orvos is és minden rendben van a babával azt mondták... a vérvételeimmel is minden rendben van.... azért változott az időpont ilyen sokat mert 5héttel kisebbek a méretek...
2011. nov. 14. 09:41
 12/28 anonim ***** válasza:

hát ez esetben a dokid tud biztosat mondai.

Amúgy ne aggdj, mert pár heted attól még lehet, hogy elkezdett távozni a nyákdugó.

Amúgy azóta volt valami?

2011. nov. 14. 14:03
 13/28 A kérdező kommentje:
Persze folyamatosan ilyen nyálkás valami van... meg olyan mintha a magzatvíz is szivárogna... de az holnap kiderül... orvoshoz elmegyek...nem várom meg a szerdát...meg egyre sűrűbben vannak fájásaim... de hát majd kiderül...
2011. nov. 14. 16:12
 14/28 anonim ***** válasza:

huh, azért az durva!tényleg jó ha elmész dokihoz, mert lehet elkezdtél tágulni!Mondjuk akkor is lehet még pár napod.

A miatt meg ne aggódj, hogy elvileg a 32.hétben vagy, lehet hogy már előrébb jársz, és kész van a baba arra, hogy kibújjon!Biztos minden rendben lesz!!!Azért majd írj, ha tudsz hogy mi volt:)

(az utolsó pár választ amúgy mind én írtam, az első válaszoló:)

2011. nov. 14. 20:19
 15/28 A kérdező kommentje:
Persze holnap írok hogy mit mondott a doki... ha nem küld rögtön a korházba... remélem minden rendben lesz...
2011. nov. 14. 20:25
 16/28 anonim ***** válasza:

"Persze folyamatosan ilyen nyálkás valami van... meg olyan mintha a magzatvíz is szivárogna... de az holnap kiderül... orvoshoz elmegyek...nem várom meg a szerdát...meg egyre sűrűbben vannak fájásaim... de hát majd kiderül..."

Istenem!Ezt most komolyan írod?

A szülésznő vagyok aki azt tanácsolta,hogy azonnal orvos.

Ha ilyen tüneteid vannak,akkor menj azonnal orvoshoz,felszálló fertőzés lehet a méhüreg felé,ha valóban szivárog a magzatvíz,valószínű a méhszájad is egyre nyílik,plusz ha fájásaid is vannak a babának adott tüdőérlelő nem tudja majd kifejteni a hatását,mielőtt megszületne...

Remélem már az orvosnál vagy!

Koraszülött,méhen belül fertőzést kapott babád lehet,éretlen tüdővel!!!

2011. nov. 14. 20:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Nagyon ki fogsz kapni a szülészeten,ejnye-bejnye,tessék elindulni!
2011. nov. 14. 20:32
 18/28 A kérdező kommentje:
1Hete korhâzban fekszek!mészâjam1112 (ha jól emlékszek mert 1hete volt az ucso vizsgálat ezen a téren meg ultrahang is akkor volt)!minden nap fájásmérésre járok ott minden rendben van nincs fájás!3foku méhlepény!átlagosnál kevesebb magzatviz!mikor befeküdtem megkaptam a tüdöérlelö inekciot!magzat sulya :2080gram volt1hete!elvileg pár nap megfigyelésre vettek fel kedden!szerdán a doki azt mondta minimum4hét!tényleg addig kell bent maradnom?már most kivagyok bukva!minden nap sirok!
2011. nov. 21. 20:37
 19/28 anonim ***** válasza:

A szülésznő vagyok ismét :-).

Örülök,hogy bementél és már adtak tüdőérlelőt is.

Legyél türelmes ,mindent a baba miatt,tudom,hogy nagyon nehéz a kórházi bentlét,de a mai világban amikor megszüntettek ennyi szülészete kizárólag azokat fektetik be a terhespatológiára akiket nagyon indokolt és csak addig ameddig muszály.

Azt írtad ,hogy kevesebb a magzatvíz,talán csak magasan repedhetett a burok ...erről nem mondtak semmit?

Kitartás,tudom,hogy nem könnyű,de nagyon megéri majd,ha megszületik egészségesen a kicsikéd!

2011. nov. 21. 21:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem mondtâk h miért kevesebb a magzatviz!mindig a méhlepényel jönnek h 3fokozatban érett!de ezzel kb.meddig kell bent maradnom?tényleg olyan rosszak az eredmënyek h4hétig minimum???de akkor miért nem császároznak meg??h a babânak tényleg ne legyen baja!
2011. nov. 21. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!