Nyákdugó lehet? 32hetes kismama vagyok! 2napja észrevettem ilyen nyálkás-kocsonyás átlátszó-fehéres folyást. Tegnap elég szép nagy darabokban távozott.
hát ez esetben a dokid tud biztosat mondai.
Amúgy ne aggdj, mert pár heted attól még lehet, hogy elkezdett távozni a nyákdugó.
Amúgy azóta volt valami?
huh, azért az durva!tényleg jó ha elmész dokihoz, mert lehet elkezdtél tágulni!Mondjuk akkor is lehet még pár napod.
A miatt meg ne aggódj, hogy elvileg a 32.hétben vagy, lehet hogy már előrébb jársz, és kész van a baba arra, hogy kibújjon!Biztos minden rendben lesz!!!Azért majd írj, ha tudsz hogy mi volt:)
(az utolsó pár választ amúgy mind én írtam, az első válaszoló:)
"Persze folyamatosan ilyen nyálkás valami van... meg olyan mintha a magzatvíz is szivárogna... de az holnap kiderül... orvoshoz elmegyek...nem várom meg a szerdát...meg egyre sűrűbben vannak fájásaim... de hát majd kiderül..."
Istenem!Ezt most komolyan írod?
A szülésznő vagyok aki azt tanácsolta,hogy azonnal orvos.
Ha ilyen tüneteid vannak,akkor menj azonnal orvoshoz,felszálló fertőzés lehet a méhüreg felé,ha valóban szivárog a magzatvíz,valószínű a méhszájad is egyre nyílik,plusz ha fájásaid is vannak a babának adott tüdőérlelő nem tudja majd kifejteni a hatását,mielőtt megszületne...
Remélem már az orvosnál vagy!
Koraszülött,méhen belül fertőzést kapott babád lehet,éretlen tüdővel!!!
A szülésznő vagyok ismét :-).
Örülök,hogy bementél és már adtak tüdőérlelőt is.
Legyél türelmes ,mindent a baba miatt,tudom,hogy nagyon nehéz a kórházi bentlét,de a mai világban amikor megszüntettek ennyi szülészete kizárólag azokat fektetik be a terhespatológiára akiket nagyon indokolt és csak addig ameddig muszály.
Azt írtad ,hogy kevesebb a magzatvíz,talán csak magasan repedhetett a burok ...erről nem mondtak semmit?
Kitartás,tudom,hogy nem könnyű,de nagyon megéri majd,ha megszületik egészségesen a kicsikéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!