17. hétben lévő kismama vagyok. Nőgyógyászom még nem nem végzett citológiai vizsgálatot. Nem veszélyes, ha most vagy a későbbiekben csinálja meg?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 17:02
1/5 anonim válasza:
19. hétben vagyok, nekem sem volt még, de az ezer papír között sehol se látom, hogy majd lenne. (Nekem volt három hónapon belüli érvényes citológia, mikor terhes lettem.) Lehet, hogy ezért?
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom, egy éven belüli vizsgálattal kell rendelkezni...nekem sem volt, én annyit kértem, hogy ne az első 3 hónapban csinálják, 4. hónapos voltam, kicsit izgultam utána, mert több napig vérezgetett enyhén, de nem történt semmi baj, azt mondják, nem veszélyes
3/5 anonim válasza:
Nekem a 7. héten csinálta meg a doki, mert nekem sem volt. De persze megkérdezte megcsinálhatja-e. Annyit mondott ne ijedjek meg, ha vért tapasztalok, mert semmi köze nem lesz a babához.
Nem tapasztaltam semmit, 8. héten voltam kontrollon és azt mondta minden tökéletes. Szerintem ne félj tőle.
10hkm
4/5 anonim válasza:
Én a 8. héten voltam az első vizsgálaton, és kérdés nélkül csinálta meg a doki a citológiát, ráadásul nekem azt sem mondta, hogy vérezhetek - szerencsére nem is véreztem, mert akkor biztosan nagyon megijedtem volna. Szóval nem hiszem, hogy veszélyes lenne, és azt sem, hogy ha mégis, akkor a doki ennek ellenére megcsinálná...
5/5 anonim válasza:
Nekem volt egy vetélésem ez előtt a várandósság előtt, ezért a dokimnak eszébe sem jutott levenni (nem is engedtem volna) és nem is lesz később sem. De szerintem ha te szeretnéd levetetni, bízz a dokid szakértelmében. Nem fog olyasmit csinálni, ami veszélyeztetné a te vagy a babád épségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!