15hetes kismama vagyok. Ha a 12hetes uh, meg a vérvétel jó lett, akkor már ugye kicsi a veszélye bármilyen bajnak? Aggódom.
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 15:18
1/3 anonim válasza:
Az aggódás természetes, de ne ezen járjon az agyad, mert az is nagyon természetes dolog, hogy a kicsi magzat odabent már szépen fejlődik, napról napra növekszik, sokat mocorog majd, ha még nem érzed, akkor hamarosan fogod, és minden rendben megy a 9 hónap alatt!
A 12 hetes uh nagyon fontos, ha ott mindent rendben találtak, akkor nagy valószínűséggel nincs semmi baj, és ez lebegjen előtted. Hamarosan lesz egy édes, pici babád.
Szép terhességed!
2/3 Babi0906 válasza:
Szia. Én már 25 hkm vagyok, de mindig lesz egy időpont amit vársz :), elsőnek a 12 hetet, mert ugye addig könnyen el lehet vetélni, ha nincs jól beágyazódva a baba, utána a 18 hetet, hogy tényleg minden genetikai vizsgálatnak megfeleljen (ennél az uh vizsgálatnál már sokkal több dolgot néznek, mint az elsőn), utána a 20 hét az első szívhang figyelése a védőnőnél, majd teljen már el az első 6 hónap és léphess a 7be amikor is ha megszületik sokkal több esélye van a túlélésre, majd maga a szülés és végül hát jó pár év. Nyugi az aggódás már sose fog elmúlni :) Nekem is ezt mondta anya amikor mondtam hogy talán túl aggódom. Boldog babavárást. Egyébként biztos mindben rendben lesz csak vigyázz magadra :D
3/3 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Hát a 20héten lesz uh. Tényleg nagyon várom. Még 6hét:D MINDENNEK RENDBEN KELL LENNIE,MERT VÁRJUK MÁR MI ÉS A TESÓK IS:D jó babavárást
2012. febr. 6. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!