35 hetes kismama vagyok, a heten megyek elosszor ctg-re a janos kh. -ba. Fogadott orvosom van, de mar csak a korhazban fogunk hetente talalkozni. Vervetel, kenetvetel, ctg-k kiertekelese. Szokas ilyenkor penzt adni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 08:38
1/7 anonim válasza:
Nem nem szokás.
Majd a szülés után adhatsz neki pénzt.
2/7 anonim válasza:
Ha nem a magánrendelőjében, hanem a kórházban lát el, akkor elméletileg nem kell. De hogy nyugodt legyél, szerintem kérdezz rá nyugodtan, őszintén.
Ebben a helyzetben én is rákérdeztem és a kórházban sose kért semmit.
3/7 anonim válasza:
Tőlem nem kért már ilyenkor!
Könnyű szülést!
4/7 anonim válasza:
Mióta ctg-re járok, én is csak a kórházban találkozom az orvossal és nem szoktam neki adni semmi.
Úgy gondolom a magánrendelésen már megkapta, de nem is várja el.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Tőlem sem kért már ilyenkor pénzt. A magánrendelésén fizettem neki rendesen. Nem várta el:)
6/7 anonim válasza:
számomra se volt világos ez, ugyanilyen cipőben jártam, úgyhogy én is köszönöm a válaszokat!
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! :-)
2009. márc. 3. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!