Árt valamit a ventilátor és klíma a babára?
Napközben annyira meleg van hogy fehérneműben fújatom magamra a ventilátort mert csak így lehet elviselni ezt a nagy meleget. :( Árthat ez a babónak, vagy inkább takarjam le a pocimat valamivel?
És a klímával mi a helyzet?
Előre is köszönöm a válaszokat, 32 hkm.
Jaj már hogy ártana? Nem fúj át a levegő a hasfaladon és a méheden:)
Annyit kell vigyázni, hogy ne fázz meg, szóval ne kapcsolj klímát rögtön ahogy bemész a 40 fokos melegből, fokozatosan hűtsd a légteret.
Köszönöm. Egész nap bent vagyok, szóval nincs hirtelen hőváltozás. Nem is úgy gondoltam hogy befúj a hasamba. :) Csak hogy lehűti a pocakomat és hogy ezt érezheti-e, mint ahogy a meleget is.
De inkább letakarom. :) Köszönöm még egyszer, ment a zöld kéz!
Nálunk úgy van beállítva, hogy 25-26 fok legyen a lakásban, ha meglesz a baba, akkor sem akarjuk jobban hűteni, a kintihez képest nekünk ez teljesen megfelel. Én a ventilátor is megy, bár én direktben egyiket sem szeretem.
38 hetes kismama
Nálam 26 fokra van beállítva a klíma, időközönként ha a klíma közelébe van dolgom addig kikapcsolom, amúgy megy egész nap. Szerintem ha nem vagy közvetlenül elötte/alatta akkor nem baj.
25hkm
Klímát csak azért kérdeztem mert amikor apukámhoz megyek, ott az megy éjjel-nappal. Szóval szerencsére nem hosszútávú klímázásról van szó.
Köszönöm nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!