Peuget 307 nem fuj a klima ventilátor se hideget se meleget miért?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 20:24
1/5 A kérdező kommentje:
pontosaban nem müködik a ventilátor....és hol találhato az a ventilátor? mert nekem a szerelö azt mondta hogy ami a hütö ventilétor az egy és ugyan az fuja a klimát is ez igaz?
2010. júl. 24. 20:26
2/5 anonim válasza:
tehát a szerelőnek nem hiszel, pedig ő ebből él, ebből tartja el a családját, ez a munkája, az élete... és idejössz, ahol az átlagéletkor 15 és bármilyen kérdésre azt a választ adják, hogy F Astra...
Te is buta vagy.
4/5 anonim válasza:
Itt szerintem azért van egy kis keveredés.
A kérdezőnek talán az a gondja, hogy a belső, szellőztető ventilátor nem működik. Legalábbis a kérdésből én ezt olvastam ki.
DE ami az első kommentjébe van
"mert nekem a szerelö azt mondta hogy ami a hütö ventilétor az egy és ugyan az fuja a klimát is ez igaz?"
Ez már a hűtőventilátorról szól, ami a kocsi orrába van.
Akkor most melyik nem működik?!
5/5 anonim válasza:
Hát a logikátok nagyon szegény!!!Mikor nyom se meleget se hideget a "klímaventilátor"???A kondenzátor előtt lévő, az általában meleget nyom, mivel hűti a gázt....Az utastérben lévő, pedig se hideget, se meleget.Tehát, vagy egy biztosíték, vagy egy relé, vagy egy ellenállás, vagy vidd ele egy márkaszervizbe és akkor nem kell hülye kérdésre, hülye válaszokat adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!