Autóba/Ford mondeo/ a klíma ha be van kapcsolva, csak levegőt fúj, de nem hideget. Pedig arra van állítva. Meg lehet benne sülni nyáron. Nemrég egy ugyan ilyen fordba ültem, és remek volt a klíma. Miért nem működik rendesen?
rendkívül egyszerű: rossz a klíma
valószínűleg nincs benne gáz tölteni kell, a kérdés inkább az, hogy hogyan szökött el a klímából a gáz. Fel kell keresni egy klímaszervízt ahol megnézik hogy hol ereszt, javítják, tisztítják, töltik.
Kevésbé válószínű hibák is előfordulhatnak, mint rossz kompresszor, vagy akármi. Nézesd meg.
Nekem egy öreg ford kombi van, eredeti klímával és kb 10 perc után már az egész kocsiban a kívánt hőfok van, de az első 2 perc után is már kellemes hideg jön befelé.
Szóval rossz a klímád.
A motorhang nem fog változni rossz klímánál. Úgy van megcsinálva, hogy ha nincs gáz a rendszerben, akkor nem kapcsol be a kompresszor meg a ventilátor, tehát a fordulatot se fogja megemelni a computer...
Ha régóta nem volt bekapcsolva, akkor érdemes megnézni a tömítéseket is, ilyenkor megrepednek, elöregednek.
13.16.
Végre egy értelmes válasz,ponz ezt akartam én is leírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!