30 hetes kismama vagyok, és ma kezdtem el érezni hogy a bal oldalon a hasam alatt szurkál a hasam. Szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
A baba mozog Csak félek hogy nehogy baj legyen. Hétfőn kell mennem UH-ra, vérzésem nincs, A szurkálás is csak egy pár pillanatig tart.2012. jún. 22. 21:46
1/4 anonim válasza:
Nálam ugyan reggel óta csak a jobb oldalamon, már majdnem a szeméremcsontomnál. Nem tudom mi lehet. 23 hkm
2/4 anonim válasza:
Nekem is időnként szokott a bal oldalamon a szeméremcsontom körül, szerintem nyomja a baba.
34hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg a baba nyomja és nem valami komoly félek mert már nem akarom elveszíteni. Már Ő a második baba de az elsőt el kellett venni:( Így sokkal többet idegeskedem a terhesség alatt:( Már mindenre gondoltam hogy készül a szervezetem a szülésre és azért szúrkál ahogy nyúlik a bőr meg az izmok... vagy nem tudom.... Köszi a válaszokat...
2012. jún. 23. 08:13
4/4 anonim válasza:
Én is épp 30.hetes (tini)mama vagyok...és nem kell félni azért szúr mert a baba vagy kinyútja a lábát,kezét és olyan helyen nyomja meg ahol az épp szúr..:)
További jó babavárást!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!