35 hetes kismama vagyok! Szúrkál a hasam alja. Ez már a jóslófájás? Vagy minek a jele?
akkor talán a méhszalagok, de mivel nem értek hozzá, nem is szeretnék tippelgetésekbe belemenni.
mivel már van egy gyerekem, jóslófájásnak nem mondanám, mert az hasonló, mint a görcs.Nem szurkál.
Szia!
Nekem ugyanez a panaszom,és azt mondták nem jósló fájás.Én is 35 hetes vagyok,ugyhogy nem vagy ezzel egyedül.Kitartás!
16:30as!
Mit mondtak neked mi ez?Én össze vagyok ám varrva,meg fix császár lesz,az előző is az volt,és kis idő telt el azóta,ezért császároz meg ismét a doki!
Szia!
A doki azt mondta,hogy ez természetes,esetleg lehet egy kicsit fel vagyok fázva.Nekem első babám,eddig simán ment minden.Remélem abbamarad,amúgy kamillateától nekem elmúlik.Próbáld ki.
Nekem is volt ilyen, teljesen normális, nem kell miatta aggódni. Ha jól emlékszem, akkor a méhszalagok nyúlása miatt van (ilyenkor már nagy a baba és beékelődik, feszül ott minden :)). Kellemetlen, de ebben az időben már mi nem? ;)
6 hónapos ikrek anyukája
Én is éreztem hasonlót már kb. a 25. héttől, és én is meg voltam ijedve. Aztán a 4D-s ultrahang alatt is éreztem a nyilallást, pont akkor fúrta be a fejét a hüvely felé, és onnantól már nem is látta a gép az arcát, úgy elbújt. Úgyhogy megnyugodtam, tudván mi okozza, és azóta is szoktam érezni. Lehet, nálad is valami ilyesmi lehet. Igaz, nekem teljesen zárt a méhszájam.
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!