Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi lehetett? Sima jóslófájás?

Ez mi lehetett? Sima jóslófájás?

Figyelt kérdés
Kb.1 hete általában mindennap legalább 2szer görcsölök ugy mintha megakarna jönni.De ami ma volt az másabb volt mint szokott,ráadásul ugyéreztem magam mintha 40 fokos lázam lenne és szó szerint folyt rólam a viz és egy picit szédültem is.de közben alulról olyan érzésem volt hogy nagyvécéznem kell,igy elmentem wc-re,de nem nagyon sikerült,és közben ugyanugy görcsöltem.még csak 33 hetes vagyok!!
2011. okt. 9. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Nekem Sajnos volt ilyen és elment a picim. :(( menj el orvoshoz!!!!
2011. okt. 9. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz!!
2011. okt. 9. 16:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.a babával semmi nincs sztem mert ugyanugy ficánkol mint eddig!meg hamar elmúlt,mikor kijöttem a wc-röl már semmi bajom nem volt.de kedden megyek orvoshoz azért rákérdezek h mi lehetett!
2011. okt. 9. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs székrekedésed? Az is produkálhat hasonlókat. Viszont ha nincs ilyesmi, akkor keresd fel az orvosod, mert korai még székelési ingert érezned.
2011. okt. 10. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erős jósló. Én is naponta érzek ilyeneket, bár én már 38 hetes vagyok. Olyan, mintha egyszerre nyomná ki magát a baba vagy nyújtózna, és egyszerre mozognának a beleim is. És rohanni kell wc-re. Borzalmas érzés, én is leizzadtam már párszor, azt hittem, jön a baba. De nem jön.
2011. okt. 10. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló, megkérdezhetem hányadik hétben jártatok már akkor és mi történt a bébiddel?

(Persze csak ha nem tolakodó a kérdésem, kíváncsi vagyok.)

2011. okt. 10. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy?
2011. okt. 12. 10:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól.megvizsgált de nincsen semmi bajom,a méhszáj is teljesen zárt.és kiderült h 34 hetes vok ugyhogy elkezdhetek számolni!=)
2011. okt. 12. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök, hogy jól vagytok!
2011. okt. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!