Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi szerüen görcsölgetett a...

Mensi szerüen görcsölgetett a hasam alja ma délután, de csak egy 10percig azota semmi,30hetes vagyok. Ez lehetett joslofájás?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az az volt nagy valószínűséggel; de nyugi, nem jelent semmi "rosszat" . Ilyenkor már "gyakorol" a méh . Nekem is voltak. Az esetek nagyon nagy százalékában nem a közelgő szülést jelzik!

38 hetes pocis:)

2009. máj. 15. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is rengetegszer van. Van olyan nap, hogy akár 15x is. Azt mondta a szülésznőm, hogy addig, amíg nem rendszeres és nem egyre fokozódó, erősödő, akkor ne aggdjak. Meleg zuhany segíthet megszűntetni ha sokat van.

És azt is mondta, hogy még így is túlhordhatok, nem jelenti, hogy előbb szülök majd, ne aggódjak. Csak edz a méhem.

35 hetes gömbike

2009. máj. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!