38+1hetes vagyok, pár napja szúrkál a császárhegem! Mikor menjek be?
Na mikor nekem ez volt, akkor még az nap meg is műtöttek. Igaz akkor már betöltöttem a 40. hetet.
Hívd fel a dokidat. Nézte utoljára a hegvastagságot?
Azt meg ne várd!
Nekem mikor szurkált és nyomásra (hangsúlyozom hogy nyomásra) érzékeny volt, akkor volt a hegem 2 mm, ami már jóval a megengedett alatt van, akkor tolt a doki a műtőbe. Azt mondta, hogy szerencsénk volt, mert sokkal vékonyabb volt, mint amekkorát mért uh-on, mert épp hogy hozzá ért a szikével és szétvált az egész. Szerinte 1 kisebb fájást sem bírt volna ki.
Azért érdekes, hogy nem mért hegvastagságot. Nekem 36. héttől minden héten nézett.
Vigyázz magatokra!
Második voltam.
Nekem 37 hetesen 6 mm volt, 38 hetese 5 mm, 39 hetesen már csak 3,4 mm (egyébként a 3mm a határ)és a betöltött napon volt már nagyon vékony.
Pedig végig bizakodtunk, hogy hátha beindul míg még elég vastag, de az úrfi úgy döntött neki jobb bent. :)
Kitartás mindenkinek, már nincs sok hátra!
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!