Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39. hetesen olyan érzésem...

39. hetesen olyan érzésem van, hogy szurkál a hasam alja, előző éjjel pedig hányingerre ébredtem! Szerintetek sokat kell még várni?

Figyelt kérdés
A fiam nagyon sokat mocorog. Néha begörcsöl a hasam, de semmi rendszeresség sincs! Amúgy az orvos azt mondta, bármelyik nap szülhetek, mivel látta, hogy kissé már a hasam is megereszkedett! A belső méhszály is nyitva van már pár napja! Szerintetek ezekkel a tünetekkel mikor várható a babuci? Tapasztalatok?
2010. júl. 19. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ezeket a sorokat :) Nekem is ezek a tünetek vannak csal épp nekemmár másfél-két hete, szóval elég kiszámíthatatlan. Én kérdeztema dokimat hogy szerinte mennyi van még vissza, azt mondta nem tudja pontosan megmondani mert nem is lehet de már nem sok.... szóval már megtanultam hogy ezekre a jelektre nem lehet alapozni mert lehet hogy 1 nap lehet hogy 1 hét....

Gyors és könnyű szülést kívánok neked :)

2010. júl. 19. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Hú, hát akkor még várat magára a kicsi.. Nekem azt mondta az orvos, hogy hétfő-kedd-szerda körüli napokra tippeli, de persze semmi sem biztos... Ma kedd van...

Tényleg a vége a legrosszabb, már tűkön ül az ember.... Egyfolytában csak figyelek, és próbálom elemezni a jeleket... Még kb. 6 nap és 40. hétbe lépek, jó lenne azt nem megvárni...

2010. júl. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!