Most reggel arra ébredtem, hogy valami folyik a lábam közül, az biztos, hogy nem folyás és nagyobb mennyiségű mivel elaztatta az egész bugyimat. Ez vajon magzatvíz vagy sem?
Szia!
Irány a kórház! A magzatvíz nem csak elfolyni tud hanem szivárogni is. De azért ne aggódj!
JuhaiBea
Magzatvíz. Én is így jártam kb másfél nap alatt folyt el, mire a fájások is beindultak. Hirtelen 6 percesek, rá 3 órára már megvolt a baba. Igen "száraz" volt szegénykém, 25 perc volt a kitolás szakasz. Én a helyedben ismét felhívnám a dokit, vagy csak bemennék a kórházba, mert az nem jó, ha a víz csak úgy elfolyogat. Menj egy gyógyszertárba, vegyél lakmusz papírt, azzal el tudod dönteni valóban víz-e de szerintem nem kérdés.
Sok sikert és hasonlóan gyors könnyű szülést Neked /az enyém ettől függetlenül az volt/!!
Szia!
Azonnal mennj a kórházba! Ha 6 órája szivárog a magzatviz kapnod kell antibiotikumot hogy a babához ne jusson fel fertőzés.
Nekem is szivárgot, aztán be menntünk a kórházba és utána kaptam injekció formában.
Ez a babád érdeke nem felesleg.!!!!
Nem lesz baj de marssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könnyű szép szülést
12 napos baby anyukája. :)
Inkább vidd magaddal a cuccot, mert ha mégis szülés lesz, szükséged lesz rá.
Könnyü szülést kivánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!