Vizes folyás vagy magzatvíz-szivárgás?
38 hetesen előfordulhat hogy a magzatvíz szivárog, szerintem irány a dokid, majd ő megnézi. Meg ha szivárog, akkor hamarosan várható, hogy beindul, ebből a szempontból se baj, ha a kórházban vagy:)
Könnyű szülést neked!
szia! 38+3 hetesen egy nap nekem is volt ilyen. Főleg az volt szokatlan, hogy muszáj volt betétet tegyek, pedig addig nem használtam. Nem jött sok, csak kellemetlenül nedves voltam, mint aki folyton élvez. Éjjel 1.30-kor el is ment a vizem, másnap szültem.
3 hetes picibaba anyucija
Jellemező a terhesség végén a nagyon híg folyás, amikre sokan hiszik, hogy magzatvíz, de nem.
Én is szóltam a dokinek, megbillentette a baba fejét és nem folyt, tehát nem magzatvíz, hanem folyás.
Szeritnem ne izgulj, de ha dokiközelbe jársz, szólj, jobb, ha megnézik persze.
Köszönöm a válaszokat! Azóta nem tapasztaltam ilyet, csak reggel. Ha szivárogna a víz (gondolom persze én, mint laikus), egész nap azt tenné, nem?
Holnap megyek dokihoz, megtudom, mi is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!