Magzatviz szivárgás lenne? 39hetes mami
Figyelt kérdés
reggelente amikor felkelek akkor szokott több folyásom lenni!de ma reggel 5órátol felvagyok éreztem hogy fáj a hasam igen csak belenyilalt!aztán éreztem hogy folyik valami gondolotam a rendszeres reggeli folyás de ez nem /fehér nyálkás sürü/ hanem átlátszó vizesebb folyékonyabb .ez is egy picit tapadosabb mint az ugymond sima viz.lehet hogy akkor szivárog?ma megyek nstre megnézessem magam.2010. febr. 2. 06:28
2/17 anonim válasza:
Bizony tessék menni most az orvoshoz, vagy a kórházba! :)
Sokan írják itt, hogy tegyél be egy zsepit, és ha átázik, akkor az bizony magzat víz lesz. Lehet, hogy stzivárog. :) Könnyű szülést neked, hamarosan a kezedben tarthatod szerelmetek gyümölcsét!:)
3/17 A kérdező kommentje:
nemsokára indulunk hátha lesz valami de szerintem haza engednek!majd irok azért köszi a választ!!
2010. febr. 2. 08:51
4/17 anonim válasza:
Elvileg már itt lehet az idő!Drukkolok!Írj majd!
5/17 anonim válasza:
Ha valóban szivárog,akkor nem engednek haza. :)
Ha mégsem a magzatvíz lesz, és haza engednek, akkor írj nekünk, hogy mit mondtak. :)
Bár itt van az idő úgy, hogy sok sikert nektek!:)
6/17 anonim válasza:
még mindig semmi válasz úgyhogy lehet hogy ebből baba lesz :D
szerintem nyugodtan mondhatom mindannyiunk nevében hogy gratulálunk anyuka :D
7/17 anonim válasza:
Igen tapadósabb mint a sima víz.Úgyhogy gyanúm szerint ez vízszivárgás lehet.Nekem is így kezdődött,bár társult is hozzá fájás és kb. 10 óra elteltével meg lett a kisfiunk.Könnyű szülést kívánok!!!
8/17 A kérdező kommentje:
hali lányok! megvizsgáltak és hirtelen nagyobb mennyiségü vér távozott tölem ezért 1,5óra megfigyelésen voltam a szülöszobán! de semmi hazaengedtek!a kisaszony még várat magára ha véreznék vagy valami gond lenne vissza kell mennem! a magzatviz minimálsan szivárog ! mivel 5percre van a korház ezért is engedtek haza! inkább itthon nyugisan legek mint ott!!az nst -t mutatott fájásokat de még van idöm!egy picit megkönnyebültem de ugy megyek mint egy pindvin fáj a hüvely környékén! de semmi gáz!azért köszi!!
2010. febr. 2. 13:55
9/17 anonim válasza:
Akkor pihenj sokat!! Könnyű szülést kívánok!
10/17 anonim válasza:
szia!
Mi van veled meg van a babó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!