Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magzatvíz-szivárgás, fura CTG?!

Magzatvíz-szivárgás, fura CTG?!

Figyelt kérdés

38. hetet töltöm. Ma egész délelőtt cserélnem kellett a bugyikat, mert folyton átáztak. Nem vizeletcsepegés volt, egészen biztosan nem. Aztán fél 12 felé abbamaradt az egész. Betelefonáltam a klinika ügyeletére, mivel az orvosom külföldön van. A szülőszobára kapcsoltak, ott azt mondták megindult a szülés, menjek be. Bementem, a terhes ambulancián fogadtak, ott mondtam h most nem szivárog, nem érzem, de csak azután múlt el a szivárgás, hogy a baba mozgott, helyezkedett lefelé. A doki manuálisan megvizsgált, mondta hogy most tényleg nem szivárog. Csináltak 1 szokásos ctg-t, ami általában rendben volt, de 1x 212-re fel, kicsit később meg 68ra lement a baba szívhangja. Utána nemsokára levettek a ctgről és hazaküldtek.

Azóta sincs semmi erősebb folyás-szerű sem, de aggódom, mi van ha a burok felül repedt meg.

Több helyen azt olvastam, h ilyen esetben 24 órán belül megindítják a szülést fertőzés-veszély miatt, é antibiotikumot adnak.

A legutóbbi uh-ra azt írták, h az átlagosnál kevesebb a magzatvíz, most nem nézték meg, s ezt a páfránylevél-vizsgálatot, s ph mérést sem néztek.

Abszolut tanácstalan vagyok, nem akarok sem vészmadárkodni, sem pedig lebecsülni ezt a dolgot.

Vkinek hasonló tapasztalat? Köszönöm!

2010. febr. 17. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elérni a dokidat telefonon. Én sem akarok vészmadárkodni, de szerintem kéne. Ha nem megy szólj, és megadom aa szülésznőm számát.
2010. febr. 17. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hol fogsz szülni?

Hátha valaki tud egy orvos vagy szülésznő telefonszámot adni.

Szerintem is beszélni kellene valakivel

2010. febr. 17. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Legkésőbb reggel menj be ismét, legyél erőszakos és kérd, hogy vizsgáljanak meg! Így még benne vagy a 24 órában! Inkább menj be feleslegesen, mint hogy valami baj legyen! Kívánom a legjobbakat!
2010. febr. 17. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon para lehet. Szerintem inkább gyötörd őket, menj be, sőt, ha kell kelj ki magadból, de ne hagyd magad.
2010. febr. 17. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:

szia!

Hogy vagy?

Én nem is értem,ilyen szívverés mellett,hogyan mertek hazaküldeni...

2010. febr. 18. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
A terhesség kategóriában is feltette a kérdést a kismama,2-en válaszoltunk rá.Ott se reagált,remélem azért nem,mert visszament a khzba,és minden rendben velük.
2010. febr. 18. 10:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem mentem vissza, elég jól mozgott este a baba, s azóta semmi sincs a bugyimon. Nem tudom mi lehetett ez tegnap :-S.

Ma reggel csak keveset érzem, de mozog, csak lelassult, s lehet hha délutánig nem változik a helyzet, bemegyek. Csak félek, hogy kioktatnak, vagy azt mondják, h miért jöttem ha tegnap minden rendben volt.

Egyébként tegnap mondtam a ctg-t végző nőnek, h 212 volt a szívverése, de azt mondta ez nem számít.

2010. febr. 18. 11:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat, és hogy gondoltatok ránk :).
2010. febr. 18. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Megnyugodtam.Először is ne törődj azzal,h ha visszamész esetleg kioktatnak(ne aggódj,nem fogják azt tenni),Te és a kicsi a legfontosabb.Inkább hiába menj,mint sem későn.
2010. febr. 18. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Menj csak vissza, a legfontosabb a Te és a Babád egészsége! A többivel meg ne törödj,ennyi kellemetlenséget megér,h minden ok legyen veletek!

Majd jelentkezz! Szorítok!

2010. febr. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!