Magzatvíz-szivárgás, fura CTG?!
38. hetet töltöm. Ma egész délelőtt cserélnem kellett a bugyikat, mert folyton átáztak. Nem vizeletcsepegés volt, egészen biztosan nem. Aztán fél 12 felé abbamaradt az egész. Betelefonáltam a klinika ügyeletére, mivel az orvosom külföldön van. A szülőszobára kapcsoltak, ott azt mondták megindult a szülés, menjek be. Bementem, a terhes ambulancián fogadtak, ott mondtam h most nem szivárog, nem érzem, de csak azután múlt el a szivárgás, hogy a baba mozgott, helyezkedett lefelé. A doki manuálisan megvizsgált, mondta hogy most tényleg nem szivárog. Csináltak 1 szokásos ctg-t, ami általában rendben volt, de 1x 212-re fel, kicsit később meg 68ra lement a baba szívhangja. Utána nemsokára levettek a ctgről és hazaküldtek.
Azóta sincs semmi erősebb folyás-szerű sem, de aggódom, mi van ha a burok felül repedt meg.
Több helyen azt olvastam, h ilyen esetben 24 órán belül megindítják a szülést fertőzés-veszély miatt, é antibiotikumot adnak.
A legutóbbi uh-ra azt írták, h az átlagosnál kevesebb a magzatvíz, most nem nézték meg, s ezt a páfránylevél-vizsgálatot, s ph mérést sem néztek.
Abszolut tanácstalan vagyok, nem akarok sem vészmadárkodni, sem pedig lebecsülni ezt a dolgot.
Vkinek hasonló tapasztalat? Köszönöm!
Hol fogsz szülni?
Hátha valaki tud egy orvos vagy szülésznő telefonszámot adni.
Szerintem is beszélni kellene valakivel
szia!
Hogy vagy?
Én nem is értem,ilyen szívverés mellett,hogyan mertek hazaküldeni...
Sziasztok! Nem mentem vissza, elég jól mozgott este a baba, s azóta semmi sincs a bugyimon. Nem tudom mi lehetett ez tegnap :-S.
Ma reggel csak keveset érzem, de mozog, csak lelassult, s lehet hha délutánig nem változik a helyzet, bemegyek. Csak félek, hogy kioktatnak, vagy azt mondják, h miért jöttem ha tegnap minden rendben volt.
Egyébként tegnap mondtam a ctg-t végző nőnek, h 212 volt a szívverése, de azt mondta ez nem számít.
Menj csak vissza, a legfontosabb a Te és a Babád egészsége! A többivel meg ne törödj,ennyi kellemetlenséget megér,h minden ok legyen veletek!
Majd jelentkezz! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!