Magzatviz szivárgás lenne? 39hetes mami
Figyelt kérdés
reggelente amikor felkelek akkor szokott több folyásom lenni!de ma reggel 5órátol felvagyok éreztem hogy fáj a hasam igen csak belenyilalt!aztán éreztem hogy folyik valami gondolotam a rendszeres reggeli folyás de ez nem /fehér nyálkás sürü/ hanem átlátszó vizesebb folyékonyabb .ez is egy picit tapadosabb mint az ugymond sima viz.lehet hogy akkor szivárog?ma megyek nstre megnézessem magam.2010. febr. 2. 06:28
11/17 A kérdező kommentje:
sziasztok nehari hogy nem irtam eddig!igen 0203án meglett a kislányom kedd este bementem 11körül és szerda reggel 0905re meglett! koleszár andunál szültem nem volt fogadott doki de aranyat ért!3005g és 48cm lett a csöpség!semmi bajunk !nyugott gyerek eszik alszik és bámészkodik!imádni való!ha gondoljátok nézzétek meg myvipen vagy iwiwen!nagyon nagy haja van!:)szülés hosszú volt és fájdalmas de megérte simán szültem !nevem szabó szandra szandyka evedly igy irjátok be és rékát megnézhetetitek!köszi az érdeklödést!puszi mindekinek és kitartás!!
2010. febr. 13. 10:24
12/17 anonim válasza:
Gratula a Csöppséghez! Hát akkor nem kellett otthon sokat pihenned. :) Én bizony meglestelek Titeket iwiw-en, édes nagyon a kiscsaj! Nyugodalmas jó éjszakát!
13/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi!
2010. febr. 13. 21:33
14/17 anonim válasza:
nagyon szép.Mennyivel született?Nem picike :D
Gratrulálok
15/17 A kérdező kommentje:
3005g és 48cm!köszi szépen
2010. febr. 14. 21:21
16/17 anonim válasza:
Én is hezitálok, hogy folyik-e a vizem, vagy sem, és így jutottam a Te kérdésedhez. Megnéztelek Titeket myvipen, nagyon édes a babád, gratulálok! Remélem nálunk is hamarosan itt lesz a pici :) 38hkm
17/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi sok sikert könnyü szülést és sok boldogságot egészséget!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 29. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!