Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most reggel arra ébredtem,...

Most reggel arra ébredtem, hogy valami folyik a lábam közül, az biztos, hogy nem folyás és nagyobb mennyiségű mivel elaztatta az egész bugyimat. Ez vajon magzatvíz vagy sem?

Figyelt kérdés
Megszagoltam nem volt pisi szaga, mert már azt is halottam, hogy előfordulhat az is ha valaki "becsurgat". Szombatra vagyok kiírva, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez most magzatvíz-e. Azóta bugyit cseréltem és most már ezen is van egy kis folt 5 perc után. Nem érem el a dokim és a kórházba nem akarok elindulni feleslegesen. Fájásaim nincsenek.
2009. márc. 2. 06:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Most jöttem vissza a dokitól, azt mondta a belső méhszájam nyílik és emiatt vérzek, a görcsök is emiatt vannak. Szerinte ez a legideálisabb jele a közelgő szülésnek. Azt mondta egy-két nap és megvan a manó. Ja és hogy hívjam ha elfolyt a magzatvizem.
2009. márc. 3. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hahó! Otthon vagy még? Remélem már megvan a baba! :-)
2009. márc. 4. 13:25
 23/25 A kérdező kommentje:

Szisztok!

Hát az orvosi vizsgálat után két órával megkezdődtek a fájásaim. Másnap 11:20-ra lett meg a baba. Nem hittem volna, hogy ha a doki 4-kor megvizsgál és zárva talál akkor én 2 óra múlva a kórházba leszek. Szóval most már babázok. :)

2009. márc. 10. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Tiszta szívből garatulálok Nektek! Jó egészséget, minden szépet és jót kívánok. Vigyázzatok magatokra! Boldog babázást:)
2009. márc. 11. 10:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Fogadd gratulációm!!!

Érezd magad nagyon jól a csöppséggel és köszi, hogy tudattad a történet végét...:-D

2009. márc. 11. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!