Szurkál a hüvelyem, és néha feszít, ez mi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 07:41
1/7 A kérdező kommentje:
illetve 3x2 magnézium melett néha rámjön a mensis érzés:( ugye nem fogok idő elött szülni? még csak 27 hetes vagyok
2010. dec. 13. 08:22
2/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is ez van.Aztmondták hogy nyomja a baba.Én még mindíg ezt érzem pedig 36hetes vagyok.További boldog babavárást!
3/7 A kérdező kommentje:
uhh akkor megnyugodtam :) csak nem akarom mindeért az orvost hivogatni, de megszülni se akarok még, köszönöm a választ :)
2010. dec. 13. 08:39
4/7 anonim válasza:
Én most 30 hetes vagyok, múlt héten ugyanilyen tünetek mellett voltam bent a kórházban megfigyelésen. Kiderült, hogy a sok keményedéstől (amit okozhatott a front, és a hirtelen pocak növekedés is) elkezdett nyílni a méhszájam, azt éreztem. Szóval szerintem érdemes felkeresned egy dokit.
5/7 anonim válasza:
Valószínű h a baba nyomja,gondolom már be van fordulva menetiránynak kifelé:)
3 hós baba anyukája
6/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez van és sajnos megrövidült és elkezdett kinyílni a méhszájam:((((
27. hetes kismama
Menj el egy méhszájvizsgálatra
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nálam voltak hasonló tünetek, én hiába szedtem a magnéziumot, semmit nem segített. Bekeményedtem, szúrkált a hüvelyem, azt hittem szétszakad a hasam sokszor. Aztán a 4D-és ultrahangon kiderült, hogy a babám a fejét teljesen a méhem oldalának nyomja, emiatt érzem a feszítő, szúrkáló érzést. A méhszájam nem volt nyitva, emiatt tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!