Edus83 kérdése:
Ha nyitva a külső méhszájam, és eléggé szurkál a hüvelyem, reménykedhetek, hogy belül is nyílik és közeleg az idő?
Figyelt kérdés
36hetes vagyok még tudom nem kéne jönnie, de dokim azt mondta jövőhéten már jöhet, de ha akkor sem 38héten befektet, mert nagyon nehéz a terhességem!2010. jan. 13. 10:51
1/2 anonim válasza:
Én az előző babámmal 38 hetesen csütörtökön voltam vizsgálaton, és azt mondta már nyitott a méhszáj. Én erre fellelkesülve kérdeztem, hogy ugye akkor már nincs sok hátra, mire ő közölte, hogy lehet az akár 2 hét is. Aztán szombaton egyfolytában fájdogált a derekam, mire éjjel elment a magzatvíz, és vasárnap megszületett a kislányom. De szurkáló hüvelyt nem éreztem. Persze ez semmit nem jelent, mert mindenkinek más. De az tuti, és ezt nem elkeserítésképpen mondom, hogy az ember szereti az utolsó időben mindenre ráfogni, hogy talán ez már jel és nemsokára itt az idő. Remélem minden rendben lesz. Vigyázz magadra.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van:))!!Köszönöm:))
2010. jan. 13. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!