Kb. 6 hetes terhes vagyok...múlthéten pénteken voltam a II.számú Klinikán ahol látták a petezsákot ami 6 mm-es volt!Jövőhét csütörtökön kell visszamennem a nőgyógyászomhoz ultrahangra...kérlek nyugtassatok meg,hogy lesz benne baba :( nagyon félek,ez az első terhességem!Valahogy észre lehet venni,ha nincs benne baba,mármint vannak valami tünetek?
Előfordul olyan is igen,sajnos páran már átestek ezen, de ne erre koncentrálj már rögtön a legelején.
Lesz baba és kész.
2011. szept. 22. 14:44
2/11 anonim válasza:
Ott van az a kis csoda, hidd el, fiatal terhes voltál még , ezért nem volt szívhang! Tudom sok itt is a rémtörténet, de semmi okod aggódni , minden rendben lesz!
2011. szept. 22. 14:45
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigasztalást,csak a párom külföldön dolgozik,egyedül vagyok itthon,a szüleim még nem tudják...igy nincs kivel beszéljek erről :(
2011. szept. 22. 14:51
4/11 anonim válasza:
Miért ne lenne baba? Ne izgulj!
Ha meg nincs kivel beszélgetned, akkor nyugodtan írj ide, kérdezz bátran! De azért ne tessék parázni!
Gratulálok!
2011. szept. 22. 15:01
5/11 anonim válasza:
Én is II. számú Klinikán fogok szülni és az első vizsgálatnál nekem is csak petezsákot láttak, babócát mág nem. Illetve volt a petezsákban szikhólyag, és azt mondta az orvos, hogy ha szikhólyag van, akkor baba is mindig van, csak ő még túl picike. Neked láttak szikhólyagot? Én 1 hét múlva mentem vissza és akkor már ott pulzált a pici szívecskéje, feledhetetlen élmény! Gondolj arra, hogy Veled is így lesz, képzeld el, hogy már csütörtök van és látod a kisbabádat az ultrahangon! Addig is sok erőt és türelmet, tudom, hogy nehéz az eleje, de annyi és annyi egészséges szép baba születik meg, Veled miért lenne másképp?!
2011. szept. 22. 15:08
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Amikor velem ez történt, nekem sem volt itthon a férjem és a szüleimnek még én sem akartam mondani a dolgot...Hát nehéz hét volt, de lekötöttem magam pozitív gondolatokkal meg a munkámmal. Kitartás!
2011. szept. 22. 15:10
7/11 anonim válasza:
Először mindig csak a petezsákot látják:) Hogyne lenne benne baba:) Naná, hogy van:)
Gratula:)!
2011. szept. 22. 15:22
8/11 anonim válasza:
Szia, van okod arra hogy aggódj az miatt hogy nem láthat babát a doki? volt már valami gondod?
csak azé kérdezem mert ha eddig minden oké volt veled nőgyógyászatilag, te is jól érzed magad a bőrödben, akkor semmi okod aggodalomra. én az első terhességemnél eszembe nem jutott volna h bármi gáz is lenne. Te is nyugodj meg minden oké lesz :D és Gratulálok
2011. szept. 22. 15:28
9/11 anonim válasza:
Nekem a 7. héten láttak először babát. Az egyik petezsákban. A másikban nem volt szerintük semmi, mondta a doki, hogy nem ikrek lesznek, az felszívódik. A 8. héten mind a két petezsákban szívhangos baba volt.
Ne aggódj, csak pozitívan!!!!
2011. szept. 22. 15:29
10/11 anonim válasza:
szia!a 6. héten még nem szoktak látni/hallani szívhangot,2 éve a lányommal is csak később,és a mostani terhességemnél is csak a 8.héten lett biztos a baba.ne aggódj,nem lesz gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!