A doki meg tudja állapítani, hogy tényleg fáj-e a császárhegem?
Miből gondolod,hogy a doki nem figja neked elhinni,hogy fáj a heged??
Nem ijesztgetni akarlak,de honnan tudod,hogy azt fogja mondani,hogy minden rendben?Ha nagyon fáj,akkor valószínűleg annak oka is van.
Ne gondolkozz ilyen butaságokon,hanem menj el a dokihoz és majd ő megmondja,hogy van-e esetleg valami probléma a heggel és,hogy mi lehet az oka a fájdalomnak.
A hegvastagságot egy egyszerű uh vizsgálattal nézik, hogy hány mm vastag. 3 mm alatt nem engednek spontán szülni. Ha fáj indulj, ezzel nem lehet viccelni, engem mikor panaszkodtam hogy fáj, azonnal vittek is a műtőbe.
Ha valóban fáj, az nem véletlen, nekem annyira vékony volt, hogy a doki szerint tuti szétrepedt volna az első fájásnál.
Majd írd meg mi volt. Szorítok Nektek!
Nekem is fájt a 30. hét körül, de szerencsére már elmúlt (35.hét). Megmondtam az orvosnak, komolyan vette a dolgot, alaposan megviszgált és közölte, hogy nincs semmi baj. Igaza lett, mert néhány hét alatt elmúlt a fájdalom.
Még az is számít, mennyi idő telt el a császárral végződő és a mostani terhesség között (nálam elég kevés, kevesebb mint másfél év).
Lényeg: irány az orvos, beszéld meg vele a dolgot, nehogy hegszétválás legyen a vége!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!