Meg tudják állapítani szülés elött, hogy a köldökzsinór nincs-e a kicsire tekeredve?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok, és állandóan kitalálok magamnak valami hülyeséget amin tudok idegeskedni. Most ez jutott eszembe, és annyira félek. Más is így van?2008. ápr. 23. 08:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem meg tudják, mivel nekem a szülés előtt mondták, hogy rá van tekeredve (már a szülőágyon feküdtem), de nem lett belőle semmi baj, leszámítva, hogy hosszabb volt a kitolási szakasz (ami nekem már baromira nem hiányzott), de a kisfiam teljesen egészséges.
2/4 anonim válasza:
változó. nagyon nehéz megállapítani, az uh-al sem mindig látni. de ha rá is van tekeredve, nem feltétlen van baj ! :) sok sikert!!!!!!!!!!!!!
3/4 anonim válasza:
Ráadásul olyat találsz ki, amin változtatni sem tudsz :) Teljesen mindegy, rá van-e tekeredve, az orvos tudni fogja a dolgát ;)
4/4 anonim válasza:
Nagyon sok babának van a nyakára tekeredve a köldökzsinór.
Nekem is minden butaság megfordult a fejemben főleg amikor furcsának éreztem a mozgásait.
Egyébként ne kínozd magad,mert ezeket a dolgokat úgysem tudod befolyásolni. Biztos,hogy minden rendben lesz.
Nem az szokott gondot okozni,hogy a nyakán van ,mert a baba nem vesz még levegőt.Akkor van baj hogyha a köldökzsinóron keletkezik egy csomó,mert ilyenkor nem jut oxigénhez ill.tápanyaghoz.Ez azonban nagyon ritka.
Ne gondolj ilyenekre.
Az ultrahanggal az esetek nagy többségében látszik,hogy hol van a köldökzsinór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!