7 hetes kismama vagyok és nagyon aggódós. Minden rendben van velünk?
Menyél el az orvoshoz hogy megnyugodhass. De szerintem nem lesz semmi baj!!!!! Boldog babavárást
4hkm
Szia! Nekem a 6. heten volt hanyingerem, kb egy hetig,egesz allo nap, fel sem tudtam kelni, es utana elmult egyik naprol a masikra :)))
En is megijedtem, elmentem egy magan UH-ra, es szerencsere minden rendben volt:))
Ha nagyon aggodsz, te is jelentkezz be egy magan UH-ra, barmelyik 4d-s babamozis helyen megcsinaljak:) kb 5 ezer forint egy ilyen 2d-s :))
13 hetes kismama
Nyugi, a rosszullét megléte vagy hiánya nem mérvadó. Nekem sosem volt hányingerem terhesség alatt, az elején sem. Viszont volt régebben egy elhalt magzatom, semmi jele nem volt, hogy baj van. UH-n vették észre.
Normális, hogy egy sikertelen terhesség után aggódsz a babádért, de próbálj nem gondolni a rosszra, tudod, pozitív gondolkodás!
2 éves kisfiú anyukája + 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!