Minden rendben lesz? Volt így valaki? Ma voltam vizsgálaton, egy igen bunkó orvosnál, mert egy kövér kismama vagyok és ezen nagyon kiakadt. Saját dokim kért egy megerősítést, hogy a 12UH-n tényleg minden ok.
Nem tudom, hogy a 'kövér kismama' kifejezés alatt mit értesz. Engem +13 kilo miatt cseszegetnek... környezetemben szinte mindenki +18 felett szült +30ig bezárva. Gyermek meg tök egészséges.
Az a lényeg, hogy a babával nincs semmi gond, minden rendben vele. Próbálj meg pihenni, semmi megerőltetőt csinálni és szerdán ha megvizsgál a saját orvosod, úgyis megmondja, hogy onnantól kezdve mi a teendő.
Nyugodj meg és pihenj sokat !!!
Ó persze :) Én sem 40kg vagyok vaságyastul.
Ráadásul a magánorvosom ordította le minden alkalommal a fejem, hogy bőgve mentem ki. Persze a folyosón várakozók mindent hallottak. A 4. alkalommal "nyitva felejtettem" az ajtót, alaposan elmondtam neki a véleményem nem fizettem majd kerestem másik dokit.
Na ő sosem csesztetett, inkább tanácsokat adott, mivel túlsúlyos kismama voltam hogyan tudjam minél kevesebb plusszal "megúszni". Emberileg és orvosilag is le a kalappal előtte :)
Szegény! Nagyon sajnállak, hogy ilyen bunkó orvost fogtál ki. Az ember amúgy is elég érzékeny ilyenkor, már csak egy ilyen letolás hiányzik. A hozzászólót is sajnálom, akivel kiabált az orvos!
Én 100kg fölé mentem a terhesség alatt, nem vagyok veszélyeztetett terhes, de megnézték ultrahangon többször, hogy jól fejlődik-e a baba, és minden rendben, nem lett óriásbébi. Hétfőre várjuk! Ne törj le, semmi gond nem lesz!
szia
hát képzeld el hogy én 100 kgval kezdtem a terhességem
és a 12 heti vérvételemnél a nővér megkérdezte hogy :
a terhességem alatt híztam így el?.. gondolhatod milyen ideges lettem.
én előtte is így néztem ki, nyilván az egész terhességemnél odafigyletem magamra bár nem volt nehéz
asz első 4 hónapban nemhogy híztam fogytam semmit sem ettem később meg már a baba nyomta a hasam akkor meg azért nem
amikor pedig megszültem 20 kgot dobtam le magamról.
és még mindíg tartom.
most 85 kg vagyok a babám 1 éves.
én is kövér voltam most sem vagyok sovány
úgyhogy ne is figyelj oda a bunkó megjegyzésekre.
sok gyümölcsöt egyél igyál sok vizet és meglátod kordában fogod tudni tartani a súlyod.
amúgy meg a gentika is biztos benne van hogy ilyenek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!