Ki tesztelt éppen ma pozitivat?
Szia !
Akkor gondolom most a föld felett lépkedsz ..:))
Gratulálok neked !!
Sziasztok!:)
25+1 hetes vagyok ma, kislanyunk lesz, Jázmin lesz a neve:)
Mar a babaszoba kesz van, kifestettunk, butorokat megvettuk, nagyon edes komplett babaszobabat rendeltunk, csajos nagyon:) babakocsit is megvettuk a mult heten, ABC Design 3 Tec, szerelem volt elso latasra:)) ruhakbol is van mar par darab:) igy mindent aprankent beszerzunk, en a 35. hetre kesz szeretnek lenni mindennel, addig meg mar csak 10 hetem van:) hamar eltelt, de mar nagyon varjuk a decembert!:) 55kg-rol indultam, 60 vagyok, vagyis 5 kg-t hiztam. Jol erzem magam, pocakom eleg pici ahhoz kepest:)
Mindenki jol van? Tudjatok mar a nemet?:)
Angi
Szia Angi!:)
Nekem személy szerint kisfiam lesz . :))
Én még nem igazán vásároltam semmit sem ,majd a harmincadik hét környékén elkezdjük . Sok mindent kapok viszont meg maradt is pár saját darab .:)
Én 25+2 vagyok ma .:))Minden rendben van velünk hál istennek ,nekem nem sikerült még hiznom egy dekát sem ,sőt most vagyok 1kg minusznál de ezt nem is bánom mert kicsi lányom születése és a hosszú szoptatási időszak óta rajtam maradt pár plusz kg. A hasam viszont igen nagy ,mki ikreket saccol ,de egyedül van a kincsem .-:)
Örülök ,hogy irtál .
Kedves madlow !::)
Köszönöm .Ha van kedved tegyél majd te is fel képet róla .:)
gyonyoruek ezek a kepek! en csak kinyomtatva kaptam egyet az arcarol, azt fotoztam le en. akinek facebookja van megnezheti, most maskepp nem tudom, munkaban vagyok, otthon mar be sem kapcsolom a gepet, annyira kikeszulok:(
Sziasztok!:) Angi vagyok, multheten voltunk mi is a Genesisnel:)
Itt a kislanyunk, Jázmin 26 hetesen:)
Ma vagyok 27+5 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!