Ki tesztelt éppen ma pozitivat?
Igen igen ,de az borzasztó,hogy egész nap szinte szünet nélkül hányingerem van csak hol erősebben hol gyengébben .Most jöttem a vérvételről ,túléltem azt is :D Hihetetlen ,hogy negyedik kisbabámat várom ,és most kezdtem el "félős" lenni :))De minden pillanatát igyekszem kiélvezni,mert tudom nem lesz többet ilyen és azért ez az időszak az egyik legszebb szerintem egy nő életében .Még őt szerettük volna ,mert volt egyszer már úgy,hogy lesz negyedik babám csak akkor a sors úgy hozta ,hogy semmiképpen nem tudtuk megtartani(://) ,és mindig is hiányzott ...azóta is úgy éreztem nekem négy gyermekemnek kell lenni . Gyermekeim közül pedig a legkisebb is már 9-éves lesz és ugyan imádom ők az életeim ,de biztosan isteni érzés lesz újból babázni ,és ha minden jól alakul a lelkem is megnyugszik végre .:)
Ma megyek anyák napjára előre félek,hogy nehogy sirás helyett zokogjak mert nagyon érzékeny is vagyok,egy szép szó is elég ok arra ,hogy könnybe lábadjon a szemem .:)
Sziasztok!
Angi vagyok :)
Most jöttem az orvostól!
5 hetes 6 napos terhességet állapítottak meg méhen belül, 3 mm a baba, és szépen vert a szíve! :))
Boldog vagyok nagyon!!! Nekem is nagyon hányingerem van, alig bírtam ülni a dokinál! :))
Szia Angi! Szívből gratulálok, örülök, hogy minden rendben!!! :) Én délután megyek, a dokim 2-től rendel, kéretik majd szurkolni... :) Most még próbálom magam limonádéval kikúrálni az émelygésből, ajánlom mindenkinek, aki épp nem gyomorégés miatt van rosszul.
Negyedik baba?! Hűha, gratulálok, imádom a nagycsaládokat, és én is sok gyerkőcöt szeretnék majd, habár nekem Ő még csak az első. Talán ezért is izgulok ennyire. Megértem, hogy mit érzel, kedves Kérdező, én ősszel veszítettem el a babámat, úgyhogy ma így az első vizsgálat előtt szó szerint rettegek.
Igyekszem magamban egész mélyen elültetni a gondolatot, hogy semmi baj nem lesz. Már nagyon várom a délutánt... :)
Adri vagyok megint! :) Most értem haza, Babácska köszöni, jól van, már 7 hetes és 1 napos, és mintegy 1,04 cm! Igazi óriás a szememben! :)
A doki és az asszisztensnő is egy álom, jobbat nem is kívánhatnék... Holnap reggel vérvétel, már előre émelygek... :D
Szia Angi !
Remélem minden rendben ment a vérvételnél is .:)
Egyébként a jelen számitások szerint akkor pont egyidős babások vagyunk :))Jó lenne folyamatosan megosztani a kilenc hónapunkat igy veletek :)
Sok mindent meglehet beszélni ,az ember nincs egyedül az állapotával:)
Gondolom akkor a jövőhéten neked is védőnéni és kis könyv :))Szióóóóóóóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!