Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem ..:)

2012. ápr. 24. 20:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 28 hetes :)
2012. szept. 29. 16:07
 92/107 A kérdező kommentje:
Aranyosak a képeitek :)
2012. szept. 29. 16:11
 93/107 A kérdező kommentje:
Ki hogy van ? :))
2012. nov. 17. 23:39
 94/107 anonim ***** válasza:

sziasztok!

angi vagyok,dec 25-re vagyok elvileg kiirva,de nagyon ugy nez ki,hogy csaszar lesz dec 18-an,mert a draga kislanyom torokulesben csucsul,vagyis faros:) mostantol hetente kell mennem ctg-re,meg nezik,hogy fordul e:) de nem latnak ra mar sok eselyt. nem baj,valami oka biztos van,hogy a 29. heten megfordult farosba,pedig azelott az osszes uh-on fejvegu volt. lehet rovid a koldokzsinor vagy barmi mas.

amugy minden rendben,ma vagyok 35 hetes:) +10 kilonal tartok,pocakom szep gombolyu:) teljesen kesz vagyunk mindennel,mar csak a baba hianyzik. 34 hetesen voltam uh-on,akkor volt 2200 gramm a dragam:)) es ti hogy vagytok?

2012. nov. 18. 06:23
 95/107 anonim ***** válasza:

sziasztok! 25. hetben jarok, kisfiam rengeteget mozog:)) februar vegere vagyok kiirva, de titkon remelem marcius 1 re esik szuletesnapja:) olyan szep lenne:)

ha visszagondolok olyan gyorsan eltelt az ido azota a pozitiv teszt ota, megis ugy erzem lassan lassan erkezik a nap amikor olemben tarthatom! nagyon nagyon nagyon varom, el sem tudom mondani mennyire! bar mar van egy kislanyunk aki kitolti napjainkat, en nagyon szerettem babazni, imadtam azokat az illatokat es pici dolgokat, boldogan ujracsinalom! kislanyunk, bar csak 2 eves, ugy erzem mar "nagy", nem szorul annyira ram, de en szeretek gondoskodni es ezt ujra atelhetem a picivel. rengeteg mindent megvettem mar neki, de a hazunk meg atrendezes alatt all (belso) furdo-konyha-nappali-szobak remelem karacsonyra kesz lesznek aztan januarban fogom a babas dolgokat veglegesiteni, akkor fogok atmosni mindent, helyuket megtalalni stb. tobbiek? te kerdezo? vasarolgattal? babaszoba lesz kulon vagy egyuttalvast terveztek? mgbeszelhetjuk a babakelengyet is ha van kedvetek:) en elvezek ilyenekrol dumalni:)

2012. nov. 18. 16:21
 96/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Én tegnap voltam 35-hetes és dec.23-ra vagyok kiirva ,bár elirás történt mert 24-re kéne .Nos teljesen mindegy a fiatalúr lehet picit elöbb fog érkezni ,mert pénteken este már erős jóslókkal a szülészeten csücsültünk. azthittem vesegörcs ,vagy én már nem is tudom mit hittem ,de az valahogy kimaradt ,hogy a baba is okozhatja . :))

Elmentem és kiderült,hogy igen terjedelmes a kicsim a térde nagyon rám van feszülve és amikor kinyomja magát a szalagok nyúlnak stb azok okozták a fájdalmaimat . Egyébként is keményedek már és jóslóimat az NST -is kimutatta . Kaptam valami bogyót ,vért vettek ,minden rendben hál istennek magnéziumot kell szedjek de ennyi . :) Mostanra jobb aminek szivből örülök mert ha nagy is szeretném ha a 38-ik legalább egyben maradnánk .Mondjuk eddig időben jött vagy túlhordtam a gyermekeimet .

Nálunk nincs külön szoba amig nagyon pici senkinek nem is volt együtt voltunk én ilyen "tyúkanyós tipús" vagyok szeretem ha mellettem van a baba különben nincs nyugtom . :)A ruhácskák gyűlnek mosom vasalom őket . Babakocsit örököltünk ,kiságyért a héten megyünk . Nagyjából ennyi .én még nem készültem össze ,majd a jövőhéten bekészitem a csomagomat is . -Nem vagyok és nem is voltam soha az a túlbuzgó -e téren ,egyrészt a babona miatt ,másrészt mindennek megvan a maga ideje és rengeteg a dolgom napi szinten igy mindig a legfontosabb dolgokat csinálom meg egyszerre egy adott napon ,főleg a pingvin mozgásom mellett .:):)Igy is pihennem kéne mostanság többet mert gyakorlatilag egész nap talpaltam . Persze a házat már át átalakitottuk teljesen mert a hálószobánk egyben most baba szoba is lett de annyira édes kis része lesz ott velünk és azt azért örömmel diszitgetem .. :)

A szülés utáni azon részt ,hogy ölelgessem végre őt nagyon várom ,de magától a fájdalmas részétől egyre jobban félek .

Örülök,hogy irtatok . :)

2012. nov. 18. 17:44
 97/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ki hogy van ?? :)))

Mi lassan negyven hetesek vagyunk és még egyben .

2012. dec. 20. 23:23
 98/107 anonim ***** válasza:
Szia! :-) Gratulálok és könnyű szülést kívánok!
2012. dec. 21. 07:36
 99/107 A kérdező kommentje:

Köszönöm !

Te ki vagy vagy "csak úgy" irtál ? Esetleg te is babát vársz ? :)

2012. dec. 21. 17:27
 100/107 A kérdező kommentje:

Dec 31-én megszületett Zolika a kisfiam 4300 g és 55 cm -el :)

Többiek ??

2013. jan. 10. 01:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!