Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem ..:)

2012. ápr. 24. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! :) Igen szépen erősödik :)

Én tegnap este csináltam egyet, mert még mindig volt itthon :)

18. dpon késő este, előtte sokat ettem-ittam :)

[link]

Még másfél hét mire menni tudok az első UH-ra :) Akkor leszek pont 6 hetes! Nagyon várom már! Ki mikor megy??

A. voltam :)

2012. ápr. 30. 09:51
 32/107 A kérdező kommentje:
Nekem sajna mire hozzátok eljutott halványodott,nem aznap fotóztam .Számitásaim szerint a hatodik hétben vagyok ,szóval a héten vagy a jövőhéten doki .:)
2012. ápr. 30. 09:57
 33/107 A kérdező kommentje:
De félreértés adódott nem én kérdeztem,hogy erősödött -e mert én csak egyetlenegy tesztet csináltam ! :))
2012. ápr. 30. 09:58
 34/107 A kérdező kommentje:
Mizúújss? :)
2012. máj. 4. 10:42
 35/107 anonim ***** válasza:

Szia! Az ötöske vagyok. :) Engem már néhány napja elég erőteljesen kínoznak a "reggeli" rosszullétek... Ne higgy senkinek, a napszak teljesen lényegtelen, én akár éjjel-nappal képes vagyok émelyegni, habár végtermék még nem volt. (Bocsi, nem tudtam kevésbé gusztustalanul megfogalmazni.) :D

Egyébként pedig nem panaszkodom, hiszen tudom, hogy a Babácskámért van ez az egész, csak nehéz, hogy szeretnék megfelelő mennyiségű folyadékot és táplálékot bevinni, de mindentől rosszul vagyok. Dokihoz jövő héten megyek, hogy már biztosan lássunk egy csomó érdekeset. :)

Te hogy vagy?

2012. máj. 4. 10:49
 36/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

A. vagyok.

Nekem még mindig semmi tünetem, kivéve az erősödő mellfájdalom, és a nagyon erős pozi teszteket! :)

De ennyi, pedig ma vagyok elvileg 5+2 hetes.

Ma, ahogy felkeltem reggel kb 10 percig émelyegtem, rossz volt a gyomrom, ilyen még nem volt, lehet, hogy most kezdődik a rosszul-levős időszak :))

én szerdán megyek dokihoz, akkor leszek pont 6 hetes. Akkorra hívott be, kiváncsi vagyok mit fogunk látni! Nagyon szeretném, ha lenne már szivecskéje, és pulzálna szépen!!! :))

Kedves Kérdező! Hogy vagy?

2012. máj. 4. 11:00
 37/107 anonim ***** válasza:
Megint ötöske vagyok, azt elfelejtettem, hogy én ma vagyok 6+3 :)
2012. máj. 4. 11:17
 38/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Nekem folyamatosak az émelygések,és vannak már érdekességek pl az édeset egyáltalán nem szeretem ,a gyümölcsöt igen ,az epret azt nagyon de nagyon és minden mennyiségben ::))El is neveztem a kincsemet Eperkének :)

Kissé nehéz igy most az élet mert napközben nagyon álmos vagyok ,és három gyermekem attól még szükségemet érzi :)Illetve a kutyusaink ,na meg igy a végére azért a páromnak is kellenék :))De természetesen ez legen a legnagyobb baj :)a mellem nekem is feszül érzékeny stb ..Orvoshoz még nem mentem majd a héten megyek :)Köszi ,hogy irtok :)

2012. máj. 6. 19:39
 39/107 anonim ***** válasza:
Sziasztok most láttam megt ezt a kiírást,gondoltam én is írok.Én május 2-án délben teszteltem egy gyönyörű pozit:-)Kalkulátor szerint 9 hetes vagyok!Holnap reggel megyek nődokihoz!Remélem minden rendben lesz.Nekem a mellem feszül,fáj más tünetem nincs.Gratulálok anyukák:-)
2012. máj. 8. 09:56
 40/107 anonim ***** válasza:
Mi is gratulálunk Neked, kedves utolsó hozzászóló! Hűha, ha 9 hetes vagy, és még csak hat napja tudod, akkor tényleg nem lehetett sok tüneted. :) Én ma vagyok 7 hetes, és már három hete tudom. :)
2012. máj. 8. 10:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!