Ki tesztelt éppen ma pozitivat?
Kedves Kérdező! :) Igen szépen erősödik :)
Én tegnap este csináltam egyet, mert még mindig volt itthon :)
18. dpon késő este, előtte sokat ettem-ittam :)
Még másfél hét mire menni tudok az első UH-ra :) Akkor leszek pont 6 hetes! Nagyon várom már! Ki mikor megy??
A. voltam :)
Szia! Az ötöske vagyok. :) Engem már néhány napja elég erőteljesen kínoznak a "reggeli" rosszullétek... Ne higgy senkinek, a napszak teljesen lényegtelen, én akár éjjel-nappal képes vagyok émelyegni, habár végtermék még nem volt. (Bocsi, nem tudtam kevésbé gusztustalanul megfogalmazni.) :D
Egyébként pedig nem panaszkodom, hiszen tudom, hogy a Babácskámért van ez az egész, csak nehéz, hogy szeretnék megfelelő mennyiségű folyadékot és táplálékot bevinni, de mindentől rosszul vagyok. Dokihoz jövő héten megyek, hogy már biztosan lássunk egy csomó érdekeset. :)
Te hogy vagy?
Sziasztok! :)
A. vagyok.
Nekem még mindig semmi tünetem, kivéve az erősödő mellfájdalom, és a nagyon erős pozi teszteket! :)
De ennyi, pedig ma vagyok elvileg 5+2 hetes.
Ma, ahogy felkeltem reggel kb 10 percig émelyegtem, rossz volt a gyomrom, ilyen még nem volt, lehet, hogy most kezdődik a rosszul-levős időszak :))
én szerdán megyek dokihoz, akkor leszek pont 6 hetes. Akkorra hívott be, kiváncsi vagyok mit fogunk látni! Nagyon szeretném, ha lenne már szivecskéje, és pulzálna szépen!!! :))
Kedves Kérdező! Hogy vagy?
Sziasztok !
Nekem folyamatosak az émelygések,és vannak már érdekességek pl az édeset egyáltalán nem szeretem ,a gyümölcsöt igen ,az epret azt nagyon de nagyon és minden mennyiségben ::))El is neveztem a kincsemet Eperkének :)
Kissé nehéz igy most az élet mert napközben nagyon álmos vagyok ,és három gyermekem attól még szükségemet érzi :)Illetve a kutyusaink ,na meg igy a végére azért a páromnak is kellenék :))De természetesen ez legen a legnagyobb baj :)a mellem nekem is feszül érzékeny stb ..Orvoshoz még nem mentem majd a héten megyek :)Köszi ,hogy irtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!