Ki tesztelt éppen ma pozitivat?
Sziasztok!
A. vagyok, ma vagyok 5+6 hetes :) De a mensim szerint már 7, csak 1 hetet eltolódott a peteérésem. :)
Tegnap kezdődött a reggeli/délelőtti émelygés, hányinger. Nem nagyon tudok enni, csak kis ropit, kekszet. A szagoktól nagyon rosszul vagyok, megérzek valami illatot, és öklendezek :)
Én is inkább a sós dolgokat kívánom, tegnap délután muszáj voltam megenni a mekiben egy bicmacet :)) Pedig sosem szoktam amúgy ott enni :))
Holnap reggel megyek orvoshoz, remélem már lesz szívhang! :))
Jajj de jó, akkor nem csak én akarok hamburgert falni :DDD Most is, semmi mást nem kívánok, ma még nem ettem semmit, most kezdek jobban lenni, és kívánom a hambit meg a sültkrumplit :D Ahelyett, hogy valami egészséges kaját kívánnék :D
A. mint Angi :)
Szia mindenki !:)))
Voltam dokinál ,és hét heteske a picim .:))
pici szive szépen ver minden ok ,reggel vérvétel stb ,aztán pénteken adja a beutalókat a kiskönyvhöz .:)
Kedves Kérdező! De jó Neked, hogy te is biztosat tudsz!!!! :)))) Gratulálok nagyon!!
Adri, én is holnap megyek orvoshoz, remélem mindkettőnknél rendben lesz minden!!! :)))
Nagyon várom már, remélem lesz szívhang is! :))
Én még azóta sem ettem, most kezdek éhes lenni picit, lehet eszek én is egy hambit :)))
Kiváncsi vagyok rátok :)) Majd irjatok :)
Az én pirinkóm 11mm :))Jó nektek ,hogy azért tudtok igy beszélni az étkekről,mert én egyszerüen mostanság mindentől rosszúl vagyok kivéve a gyümölcslevek,joghurtok és az eper :$
Akkor Te legalább egészséges dolgokért vagy oda... :D Bár én is az epret kívánnám!
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!