Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem ..:)

2012. ápr. 24. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A. vagyok, ma vagyok 5+6 hetes :) De a mensim szerint már 7, csak 1 hetet eltolódott a peteérésem. :)

Tegnap kezdődött a reggeli/délelőtti émelygés, hányinger. Nem nagyon tudok enni, csak kis ropit, kekszet. A szagoktól nagyon rosszul vagyok, megérzek valami illatot, és öklendezek :)

Én is inkább a sós dolgokat kívánom, tegnap délután muszáj voltam megenni a mekiben egy bicmacet :)) Pedig sosem szoktam amúgy ott enni :))

Holnap reggel megyek orvoshoz, remélem már lesz szívhang! :))

2012. máj. 8. 10:37
 42/107 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok nektek!!:):)
2012. máj. 8. 10:59
 43/107 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mondd a BigMac-et, én eddig nem bűnöztem, de napok óta odáig meg vissza vagyok egy hagyományos, jó nagy hamburgerért... :) A. voltam, a másik :D
2012. máj. 8. 11:17
 44/107 anonim ***** válasza:

Jajj de jó, akkor nem csak én akarok hamburgert falni :DDD Most is, semmi mást nem kívánok, ma még nem ettem semmit, most kezdek jobban lenni, és kívánom a hambit meg a sültkrumplit :D Ahelyett, hogy valami egészséges kaját kívánnék :D

A. mint Angi :)

2012. máj. 8. 13:14
 45/107 A kérdező kommentje:

Szia mindenki !:)))

Voltam dokinál ,és hét heteske a picim .:))

pici szive szépen ver minden ok ,reggel vérvétel stb ,aztán pénteken adja a beutalókat a kiskönyvhöz .:)

2012. máj. 8. 16:01
 46/107 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten, gratulálok!!! :) De jó, hogy Te már tudsz biztosat! Én holnap megyek a dokihoz, és már a hátam borsódzik a gondolattól, úgy félek! :) Egyébként a másik A. vagyok, vagyis hogy tisztázzuk: Adri. :) Angi képzeld, ma ettem egy hamburgert sült krumplival, de mind az étel, mind a kiszolgálás olyan borzalmas volt, hogy most sírni tudnék... Persze emiatt nem fogok, de azért magamban megígértem a Babácskámnak, hogy megkapja még azt a hambit, ha törik, ha szakad. :D
2012. máj. 8. 16:29
 47/107 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! De jó Neked, hogy te is biztosat tudsz!!!! :)))) Gratulálok nagyon!!

Adri, én is holnap megyek orvoshoz, remélem mindkettőnknél rendben lesz minden!!! :)))

Nagyon várom már, remélem lesz szívhang is! :))

Én még azóta sem ettem, most kezdek éhes lenni picit, lehet eszek én is egy hambit :)))

2012. máj. 8. 17:13
 48/107 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szurkolok Neked is! De jó, van egy sorstársam! :D Adri voltam
2012. máj. 8. 17:27
 49/107 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok rátok :)) Majd irjatok :)

Az én pirinkóm 11mm :))Jó nektek ,hogy azért tudtok igy beszélni az étkekről,mert én egyszerüen mostanság mindentől rosszúl vagyok kivéve a gyümölcslevek,joghurtok és az eper :$

2012. máj. 8. 23:41
 50/107 anonim ***** válasza:

Akkor Te legalább egészséges dolgokért vagy oda... :D Bár én is az epret kívánnám!

Adri

2012. máj. 9. 09:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!