Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem ..:)

2012. ápr. 24. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:

Előző voltam, vagyis a 20:34-es :)

A.

2012. ápr. 25. 09:40
 12/107 A kérdező kommentje:
Képet hogyan tettetek fel ?:D
2012. ápr. 25. 10:24
 13/107 anonim ***** válasza:

www.kepfeltoltes.hu

Ide tallózd be a gépen a képedet, írd be alulra az email címed, és menj rá, hogy feltölt :) Várj egy picit, és végül betoltódik, feltölti a képet, menj picit lejjebb és alul ott lesz piciben a képed, és alatta, hogy " Link a képhez"

És azt kell ide másolnod nekünk :))

2012. ápr. 25. 10:26
 14/107 anonim ***** válasza:

Kedves 9.37-es! Igen, határozottan erősödött a tesztcsík, gratulálok! :)

Vajon a Kérdezőnk hogy van? Várjuk ám a képet a tesztről! :)

Vannak már tüneteitek?

2012. ápr. 25. 11:13
 15/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én vagyok az erősödő csíkocskás :))

Egyébként A.

:)

Nekem nagyon fáj a cicim, főleg éjjel és reggel, sírni tudnék, néha annyira. 2x akkora lett, mint volt, és kőkemény, eres is.

A hasam néha mensiszerűen fáj, most is picikét, remélem ez normális.

Fázom nagyon, a hőm egész nap 37,4-5 körül van, ami nálam nagyon magasnak számít, úgy érzem magam, mint aki ég :))

Talán álmosabb is vagyok, mint egyébként, de amúgy semmi más tünetem nincs :)

Örülök, hogy szerinted is erősödik Kedves Utolsó! :))

Kedves Kérdező! Várjuk a képet! :))

2012. ápr. 25. 11:16
 16/107 anonim ***** válasza:

Szia A.! Én is A. vagyok, szóval elég könnyű lesz megjegyezni. :)

Nekem is hasonló tüneteim vannak, és ne aggódj, szerintem a mensi-szerű görcsök teljesen normálisak, mert nekem is vannak, sőt, szinte egész nap egyfajta "nyomást" érzek a hasamban. Én azonban nem kicsit vagyok álmos, hanem akár egész álló nap képes lennék durmolni. :D

2012. ápr. 25. 11:40
 17/107 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok, a 37 hetes kismama, csak annyit tennék hozzá, hogy a görcsök, ha nem nagyon durvák, abszolút normálisak, engem egészen a 12. hétig kísértek. :)
2012. ápr. 25. 11:44
 18/107 anonim ***** válasza:
Köszönjük, kedves Utolsó! Azt hiszem, többek nevében mondhatom, hogy megnyugtattál. :) Nekem egyáltalán nem durvák, valójában enyhébbek, mint mensi alatt (pedig akkor sem vagyok az a nagyon görcsölős típus), nyilván inkább az aggodalom miatt veszem észre őket, hiszen próbálok nagyon odafigyelni a testemre.
2012. ápr. 25. 11:47
 19/107 anonim ***** válasza:

A. vagyok :))

Nekem sem durvák, csak picikét néha érzem :) Bízom benne, hogy minden rendben lesz :)))

2012. ápr. 25. 12:39
 20/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok:))

Mindenképpen teszek fel képet ,csak még nem jutottam azóta géphez és most is viszem a legkisebbemet suliba szóval csak gyorsan válaszolok nektek :))Nekem elsőre pikk pakk megjött az eredmény 2 mp talán és igen erős csik lett.Mellem érzékeny ,viszket, egy hányás volt csak (kutyakakit szedtem össze:)))de semmi egyéb .Rettenet álmosság időnként ,és hidegrázás,egy hete ez durvább volt .:)Kaja már most volt pl füstölt sonka (imádtam,)rá sem birok nézni.A zöldségesebb lazább kajcsikat viszont falom ,meg a kiflit kakaóval :))

2012. ápr. 26. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!