Ki tesztelt éppen ma pozitivat?
Még egy ! Ismét kedves Adrihoz szól GRATULÁLOK neked is a babócádhoz nagyon remélem ,hogy mindegyikünkkel végig minden rendben lesz :))
Angi ! Te mikor mész vérvételre stb ? Szép napot nektek !:))
Sziasztok!
Angi vagyok :)
Nekem nem mondta a dokim, hogy menjek vissza hozzá. Azt mondta a baba tökéletes, és hogy már dobog a szíve, ezek nagyon jó hírek. Azt mondta gratulál és minden rendben lesz!
Odaadta a leleteket, és mondta, hogy keressem fel a védőnőt, akihez tartozom, és majd ő elküld vérvételre, pisivizsgálatra, és minden egyéb másra :)
Van egy pici pajzsmirigy betegségem, amiatt én 2 hetente járok teljes vérképre, minden eredményem rendben van, lehet, hogy ezért nem kért külön:))
Gratulálok Adriii!!!!
Nekem csak 6 hét múlva kell a dokihoz mennem a 12. ultrahangra! Az még olyan sok idő! :( :)
Juj, Angi, együtt érzek veled! Én megőrültem volna, ha még öt hetet kell várnom, így keserédes örömmel gondolok arra, hogy ha a múltkor nem sikerült volna olyan rosszul, akkor most nem akarnának ennyire vigyázni ránk. :)
Tegnap óta öt centivel a föld felett lebegek, annyira megkönnyebbültem...
Adri
Leleteim rendben :)Védőnénihez 21-én megyek .
Szép napot nektek,és kellemes hétvégét :)
Köszönöm a többiek nevében is ..:)
Nálad mizújság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!