Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Ki tesztelt éppen ma pozitivat?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem ..:)

2012. ápr. 24. 20:20
 61/107 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Adri vagyok ismét. :) Gondoltam, hogy a vérvételes rész rám értendő. Nos, túléltem, bár a reggeli egyre fokozódó émelygés nem könnyítette meg a dolgom. Eredmények jövő héten a dokinál - már jövő héten újra UH-zunk, azt mondta, az előzmények miatt ez a tuti. :) Én örülök neki, hogy megint láthatom majd Őnagyságát. :)
2012. máj. 10. 13:14
 62/107 A kérdező kommentje:

Még egy ! Ismét kedves Adrihoz szól GRATULÁLOK neked is a babócádhoz nagyon remélem ,hogy mindegyikünkkel végig minden rendben lesz :))

Angi ! Te mikor mész vérvételre stb ? Szép napot nektek !:))

2012. máj. 10. 13:17
 63/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Angi vagyok :)

Nekem nem mondta a dokim, hogy menjek vissza hozzá. Azt mondta a baba tökéletes, és hogy már dobog a szíve, ezek nagyon jó hírek. Azt mondta gratulál és minden rendben lesz!

Odaadta a leleteket, és mondta, hogy keressem fel a védőnőt, akihez tartozom, és majd ő elküld vérvételre, pisivizsgálatra, és minden egyéb másra :)

Van egy pici pajzsmirigy betegségem, amiatt én 2 hetente járok teljes vérképre, minden eredményem rendben van, lehet, hogy ezért nem kért külön:))

Gratulálok Adriii!!!!

Nekem csak 6 hét múlva kell a dokihoz mennem a 12. ultrahangra! Az még olyan sok idő! :( :)

2012. máj. 10. 13:30
 64/107 anonim ***** válasza:

Juj, Angi, együtt érzek veled! Én megőrültem volna, ha még öt hetet kell várnom, így keserédes örömmel gondolok arra, hogy ha a múltkor nem sikerült volna olyan rosszul, akkor most nem akarnának ennyire vigyázni ránk. :)

Tegnap óta öt centivel a föld felett lebegek, annyira megkönnyebbültem...

Adri

2012. máj. 10. 13:45
 65/107 A kérdező kommentje:

Leleteim rendben :)Védőnénihez 21-én megyek .

Szép napot nektek,és kellemes hétvégét :)

2012. máj. 11. 10:19
 66/107 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben! :) Neked is szép hétvégét! Adri
2012. máj. 11. 10:23
 67/107 A kérdező kommentje:
Na mizu-mizu ? :))
2012. máj. 29. 09:10
 68/107 anonim ***** válasza:
de jo nektek, irigyellek titeket es gratulalok minden kismamanak!
2012. jún. 21. 17:09
 69/107 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többiek nevében is ..:)

Nálad mizújság?

2012. jún. 21. 19:01
 70/107 anonim ***** válasza:
en holnapra nem varom. meg nem vettem tesztet.
2012. jún. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!