Van itt olyan kismama aki velem együtt a napokban tesztelt pozitívat? Hogy vagytok? Beszélgessünk, Meséljetek!
én 23 este teszteltem pozitívat :)
tüneteim:
extra érzékeny a mellbimbóm, émelygés, álmosság,hasszúrka, farkaséhség-szomjúság, kicsit idegbeteg is vagyok
orvoshoz majd 2 hét múlva tervezem hogy megyek
már van egy 2éves nagylányom :)
egyszóval érkezik a kistesó:)
és ti??
Én 24-én teszteltem először pozit, de azóta is minden nap! Ma lenne a nemvárt ideje, és mivel a 18 hónapos lányomra is éveket vártunk, jó sok vetéléssel tarkítva, nagyon félek, hogy egyszer csak halványodni kezd a csík...Ma viszont már minkét csík ugyanolyan színű lett. :)
Semmi extrát nem érzek, mivel még szoptatok, az egy kicsit kellemetlen, de azon kívül semmi. Én is majd 2 hét múlvára tervezem a dokit, addigra remélem már szívhang is lesz. A páromnak még nem mondtam el, nem tervezett baba, de biztos örülni fog. Csak hát a lakás nagyon kicsi...
Szia!
Én 4.-én teszteltem pozitivat a nem várt előtt 3 nappal :)
Én nagyon fáradékony vagyok, nekem is érzékeny a mellem ill. a mellbimbóm is, én is többet iszok mint idáig. Ha éhes vagyok akkor hányingerem van, viszont nem mindent tudok megenni, valamire abszolút nincs étvágyam... Én már voltam dokinál 5+5 hetesen, és két hét múlva kell mennem megint, akkor leszek kb 9+3 hetes, már nagyon várom, hogy lássam a pocaklakómat az ultrahangon, és persze a szivhangot, mert ugye akkor még nem volt... Én még a családban nem mondtam el senkinek, persze a férjemen kivül :) Nekünk is van már egy 2 éves két hónapos kisfiunk :)) Te már elmondtad a családtagoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!