28 hetes kismama vagyok, apósom övsömörös lett, nem lakunk együtt, de okozhat nekem valami problémát? Úgy tudom, hogy bárányhimlős még kiskoromban voltam!
Figyelt kérdés
Ha én nem is találkozok addig vele, de a férjem igen, megfertőződhetek?2011. nov. 24. 20:42
1/3 tekike99 válasza:
nem igazán. nem fertőz, csak ha valaki fogja a sebeket, vagy közös törölközőt használ a beteggel. itt mindent megtalálsz róla:
2/3 anonim válasza:
Szia! A férjem kb. 3 hete esett át rajta, én akkor voltam a 26. hétben. Én voltam bárányhimlős, a 3 éves kisfiam be van oltva bárányhimlő ellen. 2 hétig nem aludtunk egy ágyban, nem ölelgettem, külön mostam a ruháit, és a kisfiunkat sem ölelgette. Egyikőnk sem kapta el szerencsére, én is féltem, de a nőgyógyászom és a gyerekorvos is azt mondta, hogy mivel voltam bárányhimlős, ezért a babára nem lenne veszélyes.
3/3 anonim válasza:
Második vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy bár nem kaptuk el, de elkaphattuk volna, én a gyerekkori bárányhimlőm miatt övsömör formájában, a kisfiam bárányhimlő formájában, de a pocaklakóra akkor sem lenne veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!