Mennyit vagy együtt a pároddal? Mennyit romantikáztok? Mennyit foglalkozik Veled, így hogy kismama vagy? Van azóta valami változás a kapcsolatotokba? Jó vagy rossz?
Nálunk eléggé fura a helyzet.Szeretjük egymást nagyon.De mostanában eléggé elmarad a romantika, a szeretkezés, ölelkezés, puszi. Azt mondja, hogy nem változtak az érzései,és ugyan olyan kívánatosnak tart mint eddig (és néha bizonyítja is), de valahogy kevésnek tartom ezt a fajta törődést. Persze így én sem foglalkozom Vele, mert hát már nem töröm magam. Ha kezdeményezek, mindig van valami kifogás.(aranyere van,2 hónapja és emiatt-ez kifogás lehet?) Sokat akarok? Vagy ez normális? Mit tegyek?
33hetes.
Nekem szerencsém van, mert a Párom "alkalmazkodik" hozzám ilyen téren. Az első 2-3 hétben féltem, hogy baja lesz a babának, ezért akkor nem szeretkeztünk. A 7-11. hétben is elég ritkán voltunk együtt, mert folyamatosan rosszul voltam. A Párom simogatott, ölelgetett, teát készített, odafeküdt mellém, de megértette, hogy nem esik jól a szex. A 12. héttől viszont jól érzem magam, most szinte naponta szeretkezünk, még jobban is kívánom, mint a terhesség előtt :)
Az is igaz, hogy terhességnél a kismamák lelkileg érzékenyebbek. De egy férfi ezt nem nagyon érti meg, szerintem Neked kellene rávezetned erre. Biztosan félt Téged, félti a babát is, gondolkozik a jövőn hiszen a baba Neki is felelősség. Én a helyedben igenis simogatnám Őt, mellé bújnék, nem feltétlenül a szex miatt, hanem a közelsége miatt. Lehet, hogy tényleg beteg s csak azért nem közeledik Feléd.
Egy próbát megér: egyik este főzz valami finomat, kapcsoljátok le a villanyt, tegyél az asztalra 2 gyertyát és vacsorázzatok meg. Meglátod, milyen lesz a reakciója és abból talán jobban le tudod majd szűrni a dolgokat. Én nagyon drukkolok Neked! De semmiképpen nem jó a "ha Ő nem, akkor én sem" hozzáállás.
Boldog babavárást!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!