6 hetes első babás kismama vagyok. Lehetünk együtt a férjemmel, vagy az növelheti a vetélés kockázatát?
Tudom, hogy buta kérdés, de még tapasztalatlan vagyok.
Öt hetesen voltam orvosnál, csak petezsákot látott, ha jól utodom, 10mm-est. Jövő héten megyek megint, csak félek, hogy nehogy baj legyen.
Tünetem még nincs.
köszi a segítséget
Nyugodtan lehettek együtt, mondjuk annyira ne szervezzetek vad orgiákat, de a dokid mondta volna, hogyha tiltott lenne a szex.Egészséges terhességnél nem történhet baj...Szép terhességet:)
35 hetes kismama
Szia!
Én úgy tudom, hogy az első időszakban nem ajánlott( 11-12 hetes korig). Viszont, ha jövőhéten mész dokihoz, akkor kérdezd meg. Amit ő mond az a biztos.
Hát mi főleg az első három hónapban csináltuk ha kell, ha nem :D és semmi baja nem lett a babának. Csináljátok nyugodtan, de ha görcsölsz közben vagy miután végeztetek, akkor inkább ne. Azt olvastam minnél több orgazmusa van a kismamának annál kiegyensúlyozottabb lesz a baba.
23. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!