Van itt olyan kismama, akinek két vetélés után a harmadik terhesség sikeres lett?
Figyelt kérdés
Nekem volt két korai vetélésem, most lehetne már újra próbálkozni, de nagyon félek. Volt már méhtükrözésem is de nem állapítottak meg semmit. Mindkét vetélést vérzés előzte meg, és attól félek, hogy ez most megint megismétlődik. Mit tegyek?2010. febr. 9. 19:41
1/4 anonim válasza:
szia.nekem 2 vetélésem volt és egy méhen kívüli.nem adtam fel,csak nem görcsöltem rajta,hidd el minden rendben lesz.nyugodtan próbálkozzatok,de mással foglald el magad.sok sikert.
2/4 anonim válasza:
Nekem két vetélésem volt és a 3. terhességem sikerült, ne add fel sikerülni fog!
1 éves kisfiú anyukája.
3/4 anonim válasza:
Nekem 3 vetelelsem volt. 5., 6. es 10. heten. Most 30 hetes vagyok.
Kivizsgaltattad magad? Nekem a stresz hormon volt 3x,annyi mint normalis.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Nekem is két vetélésem volt (10. és 6.hét) majd egy műtét szív alakú méh miatt és most 37 hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!