Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Megtartsam? (...

Mit csináljak? Megtartsam? ( nagyon fontos )

Figyelt kérdés

Nem régen diagnosztizálták a babámnál hogy down szindrómás.

Első baba lenne , de nagyon félek hogy jó vagyok-e egy beteg kisbabának ... :(

Tudom , tudom , rossz anyukának néztek , de halálosan félek,

a jövőre nézve. Mi lesz ha én már nem leszek , és a párom sem ? Akkor egyedül maradna .. :( Nem lesznek nagyszülei...

Egyik babámnak sem . :(

Borzasztó.. :( :S Szörnyű , végső esetben fordultam ide , valami tanácsért. Kérlek segítsetek !!! :(

Fogalmam sincs mit tehetnék , meg vag

2012. jan. 6. 22:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik hétben vagy egyébként?
2012. jan. 7. 14:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, borzasztó lehet ezt a döntést meghozni. De szerintem is ez a legjobb, amit tehetsz, ha elveteted - mondom ezt úgy, hogy én is vallásos vagyok és nem támogatom az abortuszt. Egy beteg gyerek gondozása egy életre szól. Van egy ismerősöm, aki szintén szellemi fogyatékos gyermeket nevel, ő mondta, hogy nem tud majd nyugodtan meghalni sem, mert mi lesz a gyerekével azután. :( Ha intézetbe adod, akkor is kínozna a bűntudat. És még valami: ha megtartanád, és később születne másik gyermeked, rá is nagy terhet raknál. Lehet, hogy amit egy felnőtt felvállal teherként magára, az egy gyereknek túl sok lenne...
2012. jan. 7. 17:26
 23/25 Grófházy ***** válasza:
100%

Én azt gondolom,hogy mindegyikőtök érdekeit nézve jól döntöttél.

AKi ezért megkövez,hát tegye.

Mindenki saját maga rendelkzeik az életével,és amíg az illető nem kerül hasonló helyzetbe NINCS JOGA ELÍTÉLNI MÁST a döntéséért!!!!

Lehet,hogy így azt mondja megtartaná,de ha oda kerülne meg mégsem,mert neki is eszébe jutnának ezek az érvek,amiket itt többen megemítettünk.

Én sem tudnék nyugodt lelkiismerettel élni ha egy otthonban lenne,idegenek közt,ha meg velünk lenne,az meg felemésztené a mi és a közvetlen környezetét is előbb utóbb!

Minden tiszteletem a tied,hogy egy ilyen nehéz helyzetben próbálsz ésszerűen,helyesen,és a vallásodnak megfeleően dönteni.Ez nem könnyű ennyi kritériumnak megfeleően dönteni.

Ne hallgass senkire,csak azt tartsd szem előtt,amit nektek jó!!!

Minden jót kívánok,és hidd el túl leszel rajt.Én azt javaslom,ne húzd az időt,engedd el minél hamarabb,mert egyre nehezebb lesz.

Sajnos tapasztalat:(

Ha fáj, gondolj arra,hogy beteg volt nagyon,soha ne hibáztasd magad!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezzel a tudattal kicsit könnyebb lesz feldolgozni.

Az emlékét őrizd a szívedben,de neked tovább kell lépni,és készülni kell egy egészséges baba fogadására!!!!

2012. jan. 7. 22:15
 24/25 anonim ***** válasza:

én nem olvastam el a válaszokat.

de én személy szerint nem tartanék meg egy beteg babát.

neki sem lenne igaz élete és a család is rámehet.

2ik babám várom,de minden gondolkodás nélkül elvetettem volna ha kiderül h nem egészséges...

nagyon sajnálom h ilyen szituációba kerültél!legyél erős..

2012. jan. 8. 19:12
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a RENGETEG jó tanácsot.

A 20. hétben voltam... De beleroppantam volna ha egészséges gyerekek közé ment volna . És így is. :(

2012. jan. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!