Megtartsam a babámat vagy sem? (bővebben lent)
Ha megtartod,akkor is találhatsz még párt magadnak!!!
Ne dobd el a pici életét,csak mert a párod nem akarja!!amúgy lehet "menet közben" meggondolja magát!!!
Egyet értek az elsővel.
Mondjuk mi megtartottuk, a párom szerette volna megtartani, de ha nem akarta volna, akkor is megtartottam volna.
17 éves 26hetes kismami:))
Szeresd a babát!
A párod meggondolhatja még magát. Ismerek ilyet. Kézzel lábbal hadakozott a gyerek ellen, majd megőrült, most meg a legjobb apuka.
Ha mégsem marad melletted a párod, nem lesztek egyedül hiszen ahogy írtad, a szüleid támogatnak.
A hozzáállásod alapján azt gondolom, hogy lelkileg nagyon nagyon megviselne téged, ha nem tartanád meg a babát.
Jó döntést kívánok és sok boldogságot!
Én nem tartanám meg. Könnyű más farkával verni a csalánt, kedves válaszolók...
Eltartani ki fogja?
Nem biztos, h a párodnak megváltozik a véleménye, sőt lehet nem is akarja a láthatást se.
De ettől függetlenül az a kis élet nem tehet semmiről. Lett, megfogant, élni akar.
Nagyon nehéz döntés, de én mindig arra szavazok, hogy a gyermek ajándék, az abortusznak meg van számos "mellékhatása", amiről "elfelejtenek" szólni, vagy nincs a köztudatban.
Szia. Ha nagyon nem szeretnéd elvetetni akkor tartsd meg :)
Főleg ha lenne segítséged (pl. szülők)
Amúgy én is tavaly voltam 12-es (végzős) és nekem is volt egy osztálytársam aki teherbe esett és pont írásbelire volt kiírva (akkor is született meg a baba). így nem érettségizett május-júniusban viszont most október-novemberben megcsinálja. Már az írásbeliken túl van. És az évet pedig magántanulóként járta, így ha vizsgálatokra kellett mennie akkor nem lett beírva hiányzónak, de bejárt az órákra, meg is lett az év végi jegye mindenből. Meg még annyi, hogy nem "ballagott", mert akkor már nagyon a végén volt a terhességnek, úgyhogy április 20 körülig járt suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!