Megtartsam vagy elvetessem?
nehéz kérdés, de ha felmerült hogy megtartsd-e, akkor lehet nem ez lesz a legmegfelelőbb időpont az új gyerekhez.
biztos lesz olyan válaszoló is, akkor jön majd azzal hogy "húú nézd meg a Néma sikolyt" meg stb. én becsülöm az emberi életet, nem szabad játszani az abortusszal, de szerintem semmi értelme megszülni egy gyereket, akit nem annyira akarnak a szülei. Ráadásul mondhatom azt, hogy bizonytalan körülmények között éltek. Akaratlanul is őt hibáztatnád, ha esetleg nem sikerülne az egyetem, vagy egyszerűen amikor lenne egy kis időd magadra, akkor is a gyerekkel kéne foglalkozni, plusz ott a nővére, nem érezheti magát elhanyagolva, aztán még a párod..mert ugye a szerelmet se hagyhatod kihűlni.
egyébként miért nem védekeztetek?! ha nem akarsz gyereket, rád ugyanaz a "szabály" vonatkozik, mint egy tinire.
és a párodnak egyébként szóltál? mit reagált?
15:01-essel értek egyet.
Ha felvetődik a kérdés, akkor annyira nem várjátok őt. Anyagi helyzet sincs rendben, tanulni is készülsz és már van egy lányod.
Szerintem ne tartsátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!