6 hetes terhes vagyok, barátom elhagyott. Elvetessem, vagy megtartsam? Eszemre, vagy a szivemre hallgassak?
És az apa is köteles lesz gyerektartást fizetni. Ha akarja ha nem.
Figyelj, nézz mélyen magadba. Gondolkodj, tervezz. Ha meg tudod oldani a jövőtöket szüld meg, mert az, hogy megöletted a saját gyereked egy életre teher lesz, nem is kicsi. Hát ha nem tudod megoldani a jövőt akkor úgysincs más út.
Kedves utolsó! Nem mindenki kap a segge alá házat, lakást vagy nem mindenki vállal be egyedül jelzálog hitelt! Mi ketten vagyunk ,de hála az égnek ,hogy nem mentünk 1 éve egy ilyenbe ,mert most szívnánk! Mostanság jobb és biztosabb egy albérlet mint egy lakás!
A kapcsolatok meg két emberen múlnak.
A kérdésre kellene válaszolni ,vagy inkább hallgatni.
Szia, ez tényleg nagyon nehéz helyzet, együtt érzek veled... Ráadásul az talán jó, ha minél több ember véleményét meghallgatod, de a végén csak te dönthetsz, s bárhogy is dönts, biztos, hogy a jövőben is sok vívódásod lesz még a döntésed miatt. (Ha elveteted, lehet bűntudatod, ha megtartod, akkor is: pl. nem tudok neki elég jó életet biztosítani...)
Nem tudom, hogy ha vállalod a babát, ki lesz melletted az első időkben, ki segít a szülés után, ilyesmi... Ha a szüleiddel jó viszonyban vagy, és ők lehetnének azok, akkor mindenképp beszélj szerintem velük, próbáld meg végigvenni velük a baba megtartása és ellene szóló érveket. Hátha ez segít a döntésben.
Próbálj meg erős lenni, ebben a helyzetben szerintem nem lehet vagy az eszedre vagy a szívedre hallgatni, mindkettőre szükséged lesz a döntéshez.
Talán tudtam valamicskét segíteni, bár túl sokat ebben a helyzetben nem lehet... Kívánok minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!