Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes terhes vagyok, barátom...

Barbi27 kérdése:

6 hetes terhes vagyok, barátom elhagyott. Elvetessem, vagy megtartsam? Eszemre, vagy a szivemre hallgassak?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok,albérletben lakom a szüleimmel,nincs saját lakásom,a magzatom apukája nem vállalja a gyereket,nincs elég pénzem,el vagyok keseredve,mert biológiailag nagyon szeretnék már gyereket (első terhesség),a szivem azt mondja tartsam meg,sosem volt még abortuszom,attól is félek,de ha az eszemre hallgatok és a gyerek érdekeit nézem,el kell vetetnem.Annyira vivódok magamban!Mi tévő legyek?
2010. dec. 29. 20:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Szerintem az eszére hallgatott,amit nagyon sajnálok.

nagyon nehéz helyzet ez,de neki kell eldöntenie,mit akar.

2011. jan. 14. 10:44
 32/35 A kérdező kommentje:

Kedves Minkenki!Köszönöm a sok-sok választ,segitséget.A helyzet az,hogy elvetetem a babát,bármennyire is szeretném,mindent mérlegeltem.A szüleimet általában én támogatom anyagilag,nem pedig ők.A magzatom apja pedig nem gondolja meg magát,két lánya van,akiket imád,családos ember,aki hitegetett évekig és jelenleg munkanélküli,emiatt a gyerektartásra alig számithatnék.Nem szeretném csonka családban felnevelni a gyerekemet és minden nap idegeskedni,hogy éljük túl a mindennapokat.

Egyik válaszolónak üzenem,aki kérdezte 29 évesen miért nincs se lakás,se férj.Azt üzenem neki,azért,mert a szüleimtől semmilyen támogatást nem kaptam sosem,inkább én támogatom őket mert ők abban profik,hogyan halmozzanak adósságot adósságra és egyedül nehéz,de elhiheted rengeteget dolgozom és sporolok,de gyerek mellett már megélni sem fogok,nemhogy spórólni.Mindent egyedül kellett megteremtenem és rossz párkapcsolatban voltam eddig,ennyi.

A többieknek köszönöm mégegyszer!Én nagyon remélem,hogy a következő 10 évben találok egy remek társat és lesz még babám.Szerencsére termékeny család vagyunk én vagyok a 4.gyerek a családban,én bizakodom a legjobbakban,de persze a bűntudatommal sosem fogok tudni elszámolni.20án megyek a kórházba,gondoljatok rám.

2011. jan. 16. 20:04
 33/35 anonim ***** válasza:
Örökbe adni nem szeretnéd? Olyan sokan várnak babára! :(
2011. jan. 17. 18:08
 34/35 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy korábbi válaszoló vagyok, a 2010-12-29 21:40-es bejegyzés. Többször eszembe jutsz azóta. Remélem jól vagy. Ha megtetted, a bűntudat biztosan nem könnyen múlik, de engem nem is ez érdekelne, hanem az, hogy testileg és lelkileg (úgy egyébként) minden oké? Remélem igen, és remélem, a jövő meghozza neked azt a kapcsolatot és azt a gyerekekkel teljes családot, amire vágysz. Ha nem zaklat a kérdés, kérlek, írd meg, hogy jól vagy?
2011. febr. 27. 02:30
 35/35 anonim válasza:
Átérzem a fájdalmat, én is hasonló cipőben járok. 26 évesen, 7 hónapos terhesen apuka lelépett az első adandó veszekedés után. Pár hónapja élünk külön, azt hittem itt a vége, nem fogok senkinek sem kelleni, és nekem sincs semmim, ahogy neked. Aztán találkoztam valakivel aki megértett, átsegített a nehéz időszakon....szóval van élet a halál után....visszatérsz még te megerősödve, és boldogan. Most vagyok az utolsó hetekben, és boldogan várjuk a pindurit, tőle több törődést kaptam/kapok, mint az extől valaha fogok. Mindenki megérdemel egy új esélyt, és boldogságot.
2013. okt. 20. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!