6 hetes terhes vagyok, barátom elhagyott. Elvetessem, vagy megtartsam? Eszemre, vagy a szivemre hallgassak?
Szerintem az eszére hallgatott,amit nagyon sajnálok.
nagyon nehéz helyzet ez,de neki kell eldöntenie,mit akar.
Kedves Minkenki!Köszönöm a sok-sok választ,segitséget.A helyzet az,hogy elvetetem a babát,bármennyire is szeretném,mindent mérlegeltem.A szüleimet általában én támogatom anyagilag,nem pedig ők.A magzatom apja pedig nem gondolja meg magát,két lánya van,akiket imád,családos ember,aki hitegetett évekig és jelenleg munkanélküli,emiatt a gyerektartásra alig számithatnék.Nem szeretném csonka családban felnevelni a gyerekemet és minden nap idegeskedni,hogy éljük túl a mindennapokat.
Egyik válaszolónak üzenem,aki kérdezte 29 évesen miért nincs se lakás,se férj.Azt üzenem neki,azért,mert a szüleimtől semmilyen támogatást nem kaptam sosem,inkább én támogatom őket mert ők abban profik,hogyan halmozzanak adósságot adósságra és egyedül nehéz,de elhiheted rengeteget dolgozom és sporolok,de gyerek mellett már megélni sem fogok,nemhogy spórólni.Mindent egyedül kellett megteremtenem és rossz párkapcsolatban voltam eddig,ennyi.
A többieknek köszönöm mégegyszer!Én nagyon remélem,hogy a következő 10 évben találok egy remek társat és lesz még babám.Szerencsére termékeny család vagyunk én vagyok a 4.gyerek a családban,én bizakodom a legjobbakban,de persze a bűntudatommal sosem fogok tudni elszámolni.20án megyek a kórházba,gondoljatok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!