Istenem...nem hiszem el...egyik felem ezt mondja, a másik meg azt....
2010. szept. 23. 12:23
3/63 anonim válasza:
Igen tartsd meg!!!
2010. szept. 23. 12:23
4/63 anonim válasza:
szerintem is mindenképpen tartsd! lehet,hogy nem lesz több alkalmad!ha van háttér,akkor ne hagyd,hogy az a tünemény elmenjen! a fősulit meg járhatod terhesen is,ameddig lehet, vagy halasztasz! mindenképp állj ki a baba mellett! ha most lettél terhes, akkor még a fősulit is végig járhatod! és különben meg a kismamákkal kivételeznek,tehát nézd a jó oldalát! adj neki nevet! és gratulálj magadnak, hogy anya lehetsz!
2010. szept. 23. 12:24
5/63 anonim válasza:
Szia, én megtartanám, figyelj egy terhességmegszakításnak rengeteg szövődménye lehet, elképzelhető, hogy soha többé nem lehet baba, és gondolj bele, a sulit valahogy megoldod, és fiatal anyuka lehetsz:) Van egy barátnőm, 18 évesen vetette el a babát mert becsúszott, nem akart még, most 36 éves és egyszerűen nem bír teherbe esni..valamit eltoltak..Mérlegelj! Párod szeret, jó állása van, terhes lettél mert a sors így akarta!! Szóval az a baba a szerelmetek gyümölcse és most volt itt az ideje, hogy jöjjön, nekem van egy fiam azt mondta mikor négy éves volt, anya én egy angyal voltam és olyan sokáig vártam rád, hogy a te gyereked lehessek..mai napig nem tudom hogy miért mondta ezt, de tény mi nagyon sok évig vártunk rá. Döntés a te kezedben van!!
6/63 anonim válasza:
Én megtartanám. Ez nem tűnik olyan krízis helyzetnek amikor el kellene vetetni. Úgy tűnik nem éheztek, a párod szeret, gondolom melletted állna, a sulit meg be tudod fejezni egy év múlva is akár vagy ha most derült ki csak a baba (tehát még pici pár hetes) akkor még lehet el is jutsz a vizsgaidőszakig.
Én mondjuk 25 évesen lettem terhes de a kor szerintem ilyen értelemben nem számít, és utolsó éves voltam, 26 hetes terhesen csináltam meg az utolsó vizsgaidőszakomat, és utána az államvizsgát. Érdekes módon még ezerszer nyugodtabb is voltam mint mások, simán vettem az akadályt, mivel már ott volt Ő :) akinél nem lehetett fontosabb semmiféle vizsga:) Nem görcsöltem túl, így jól is sikerült:)
7/63 anonim válasza:
Biztosan nem véletlenül lettél terhes, szerintem tartsd meg, ha a párodnak jó állása van, akkor még rossz helyzetben sem vagytok. Engedd élni :) Sok örömöd lesz a pici babádban az biztos :)
2010. szept. 23. 12:25
8/63 anonim válasza:
Majd ha a kezedben tartod, nem lesz kérdés, hogy jól döntöttél. Persze, jönnek az ellenérvek, de az élet van a mérleg másik oldalán.
2010. szept. 23. 12:25
9/63 anonim válasza:
Tarsd meg, a fősulin meg halassz, vagy fejezd be levelezőn! Ha jó állása van a párodnak, akkor az ő fizetéséből, a te GYESedből meg tudjátok oldani, és hidd el, amúgy sem a pénzen múlik! Remélem, sikerül meghoznod a helyes döntést, kitartást hozzá!
2010. szept. 23. 12:26
10/63 anonim válasza:
a 27éves párod is anyukájánál lakik? ha jó állása van, nem lesz gond! gondolkodj pozítivan! minden megoldodik,de ne hogy rávigyen a lélek, hogy elvetess egy babát! ha van hol laknotok, és a párodnak állása is van akkor nincs min gondolkodni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!